![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πωλείται
HJC Μαυρο,carbon,medium size.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το κρανος ειναι αγρατζούνιστο και ελαχιστές φορές φορεμένο οπως το βλεπετε χωρις τα αυτοκολλητα,αλλά με σηματάκι BMW πίσω.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μου έχει σκιστεί λίγο η τσάντα μεταφοράς... Λιγα στοιχεια εξτρα:Κουμπωμα doubleD ring,εσωτερικη μασκα φιμέ(για τον ήλιο)ανοιγοκλεινει με ενα κουμπακια αψογα στα συν του... Τιμη:130 ευρω και η αποστολη δικη σας οπως πειτε ή χερι-χερι Αθήνα[/QUOTE] Last edited by MARK; 10-03-2012 at 11:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα Γιαννη,καλοπουλητο!!!Να σε ρωτησω αν ξερεις γιατι περιμετρο μιλαμε λεγοντας medium σε αυτη την μαρκα?Εγω με 53 θα μπαινω εκει?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλημέρα Σπύρο,σου κάνει σίγουρα εμένα
είναι 55,5 η δική μου περίμετρος κεφαλής ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοπουλητο Γιάννη σούπερ τιμη καλο κράνος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να είσαι καλά φίλε,ευχαριστω δύσκολες εποχές για όλους γι'αυτό και χαμηλα(χωρίς να πέσει άλλο)για να το ευχαριστηθεί όποιος το πάρει...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα θελα να το δοκιμαζα και αν μου ειναι
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όποτε θέλεις Σπυράκο.Το τηλέφωνο είναι στο προφίλ μου,πάρε με όταν θέλεις να κανονίσουμε να βρεθούμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλοπουλητο φιλε!
Μ αρεσει! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ευχαριστώ John
![]() |
|
|||
|
|||
![]() UP
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Scorpion EXO 1000 medium | Aggelos-Syros | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 17 | 29-10-2011 21:01 |
Shoei Xspirit medium Kiyonari | Aggelos-Syros | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 15-07-2011 08:48 |
BMW Μπουφάν CLUB 2- Μέγεθος Medium | lycos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 1 | 02-04-2011 21:20 |
schubert s1 medium | teo71 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 23-04-2010 11:22 |
Shoei Xr-1000 Fab,medium | Orfeus | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 11 | 14-05-2009 14:06 |