![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως γράφω και στον τίτλο,
πωλούνται ελαφρώς μεταχειρισμένα τα διάφανα προστατευτικά για τα νερα της Wunderλich φωτό δεν έχω μιας και είναι σαν καινούρια, ενδεικτικα..... ![]() Περισσότερες πληροφορίες εδω Καινούριο κάνει 119,90 ευρα ο πρώτος τυχερός με 90 ευρά καθαρίζει ![]() τυχερός εννοείτε ο ΠΡΩΤΟΣ που θα το δηλώσει εδω ![]() ![]() ![]() τα προστατευτικά ειναι στην αθήνα-δυνατότητα αποστολής σε όλη την ελλάδα με χρέωση του νεου ιδιοκτήτη ![]() Ευχαριστώ, |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΤΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΠΜ ΤΟ ΤΗΛ. ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ.
|
|
|||
|
|||
![]()
γέρασες παλιόπαιδο...
![]() και θα καβάλες τη μηχανή σου μόνο καλοκαίρι.....και σε στεγνούς δρομους ![]() ![]() ![]() καλοπουλητα και σε καλή μεριά ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλη σου μέρα! ο θειος vasorfa σου εχει στειλει pm ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσυ αγαπούλα (οπως και οι υπόλοιποι Βόρειοι...) να είστε stand by το σ/κ στις 24 και 25 Μαρτίου,ο Θείός vasorfa θα τριγυρνάει στο Κιλκίς ![]() ![]() τότε θα με πείς απο κοντά ποιος γέρασε ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αρχίζω να αφήνω γένια.....
![]() και σε περιμενω!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() και εγώ θα ξυρίσω κεφάλι ![]() ![]() ![]() ![]() μή ρωτήσεις όμως ποιό κεφάλι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαι γιατί τα πουλάς παλιόπαιδο???? τα νερά που πάνε στο καλάμι τα κρατάει?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Προστατευει αρκετα, ![]() αλλά ΔΕΝ ταιριάζει με τις γόβες τις ρόζ που φοράω ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εσύ , πας και ψωνίζεις από το ίδιο κατάστημα που πάει και η Πρετεντέρισα και ψωνίζεις..
Άλλαξε μαγαζί, στο ξαναλέω!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φτεράκι πίσω Wunderlich για gs1200 | larkos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 10-04-2011 00:51 |
1150gs-adv wunderlich συνδετικό λαιμών-τελικού | batman | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 19-02-2011 21:56 |
σωληνες wunderlich για gs 1200/adv/hp 2 | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 12 | 04-02-2011 17:08 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ζελατινα Wunderlich για R1150GS/GSA | MIHALIS TZIMAS | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 16-12-2010 18:12 |
Καταλογος της Wunderlich 2009 για F800GS και F650GS. | Kwstas_kef | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 26-09-2009 14:04 |