![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον, η υποθεση εχει ως εξης:
Σημερα τα ξημερωματα, "άνοιξαν" το μαγαζι κατω ακριβως απο το σπιτι μου και πηραν ενα αυτοκινητο (Candy) το οποιο ηταν μεσα στο μαγαζι. Διπλα ακριβως απο την πορτα που παραβιασαν, ηταν η μπουμπου μου, που χθες ΔΕΝ την ειχα "δεμενη"... την γλυτωσα... Κι οταν λεω διπλα εννοω στους 10-20cm χωρις υπερβολη! Ομως, εχω θορυβηθει... ψαχνοντας απο δω κ απο κει για περισσοτερη ασφαλεια...ειδα αυτο:GPS Locator Εχει κανενας αποψη και γνωμη? Γνωριζει κανεις αν δουλευουν αυτα τα συστηματα και εχουν επιτυχια? Θα μπορουσαν προσφερουν κατι? Θενξ Μαριος Last edited by marioman; 19-03-2012 at 10:24. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτο το συστημα για να εντοπηστη πρεπη να κανη φυλο κε φτερο την μοτο η το αμαξη ! εκτος εαν ο κλεφτης εχει συσκευη εντοπησμου ! ? χτες ειχαμε κε αυτο το θεμα συζητησης με φυλους στη Λεμεσο στην παρεα ηταν κε ο δυκος μας(βασιλις)bill13 μας ειπαν ιστοριες για γελια κε κλαματα κλαπηκε αυτοκηνιτο κε οταν διλοθηκε στην ασφαλεια ηταν στην Πολονια κομενα περιοπης με bmw x6 το πηρε στην αντηπρωσοπια να το ελεξουν αν ειχαι τετιο συστημα αλλος το εβαλε κριφα στην γηνεκατου να δη αν ειναι κερατας !!! κλοπη αυτοκηνητου διανομης το οπιο δυλοθηκε αμεσος κε παρακολουθητον απο το συστημα κε ενημερωνοταν η αστηνομια που παραμνεβε απο αποσταση 2-3 χιλ κε οταν ανηξε η πορτα του αυτοκηνητου μετα απο 2 λεπτα εκανε ντου η αστηνομια! κε το πιο ωραιο κλεψανε βσπα αναπαλεομενη αξιας 4,000ευρο κε ο ιδιοκτητης εβαλε το συστημα σε δευτερη βεσπα κε την αφηναι προκλητικα μεχρη που του την ξανακλεψανεκε την δευτερη κε οταν εκανε ξανα ντου η αστηνομια βρηκαν σε υπογιο 72 μηχανες κλεμενες αλλες αθκτες κε αλλες ξηλομενες το συστημα αυτο στηχιζη κοντα στα 10 με 15 ευρο το μηνα σην η εγκατασταση |
|
|||
|
|||
![]()
Aν εχει αποφασιστει να παρθει η μηχανη, το αυτοκινητο κλπ, δεν τους σταματειε τι-πο-τα!
Στην συγκεκριμενη περιπτωση, χρησιμοποιωντας gps tracker jammers ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εμενα εχουν βαλει στο αυτοκινητο της εταιρειας...
και ξερουν ανα πασα στιγμη που ειμαι... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ποσα χιλ εκαμες ποση ωρα στο καθε πελατη ποση βενζηνη εβαλες ! κε μαληστα μπορουν απο το κεντρο ελεχου να σε οδηγησου που να πας κε να αναβου κε τα τραφηκεητορ ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλος
Το εχω εδω και 4 χρονια σε 4 αυτοκινητα και 5 μηχανες, ενα σε λεω... εχουμε βρει 3 μηχανακια οπως επισης και διάφορα αλλα.... εγω πηρα ενα κινεζικο απο το ebay, μετα το συνδεσα σε ελευθερο server ολα τζαμπα δεν πληρωνω μια.... βλεπω τα παντα ακομη και να το κλεψουν, εχω μια ελπιδα παραπανω να το βρω.... αν θελεις πληροφοριες θασε βοηθεισω να το στησεις σε ελευθερο σερβερ και α βλέπεις αμεσα 50 ευρα το πηρα.... και δεν εχω συνδρομη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εμενα μου ζητιασα 150 ευρο το χρονο κε ηπα ευχαρηστω ,αν ειναι 50 απο ebey θα με ενδιεφερε αρκη να ξερω πος να το ψαξω |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα!
Εγώ αγόρασα από e-bay από Κίνα το παρακάτω gps tracker 50 $ για επικοινωνία μέσω sms. Τώρα βλέπω πως το πουλάει πιο ακριβά αλλά με μια αναζήτηση θα το βρεις και φθηνότερα. Mini Spy Vehicle Realtime Tracker For GSM GPRS GPS System Tracking Device TK102 eBay - The UK's Online Marketplace Μία ανέξοδη λύση είναι και ένα παλιό κινητό τηλέφωνο με μόνιμη παροχή ρεύματος, σε αθόρυβη λειτουργία και μία κάρτα, κρυμμένο.Σημειώνουμε το ΙΜΕΙ της συσκευής και σε περίπτωση κλοπής μπορεί να εντοπιστεί μέσω παρόχου κινητής αλλά χρειάζεται δήλωση κλοπής και παρέμβαση εισαγγελέα. Κάποιοι το χρησιμοποιούν σε αυτοκίνητα αλλά μπορεί να τοποθετηθεί και σε μηχανή. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας.... | jarhead | Μου τη δίνει που ..... | 50 | 12-12-2011 16:54 |
Αν γνωριζει κανεις,θελω την γνωμη του! | AntonisKitoudis | Τι μας έτυχε | 15 | 06-12-2011 08:57 |
Ανάβρα Μαγνησίας | siraxanz | Info για Ηπειρωτική Ελλάδα | 10 | 27-11-2011 21:02 |
Τέλος το ελευθέρας στην Εγνατία Οδό | Sakis | Χρήσιμα | 10 | 13-10-2011 18:34 |
Προτασεις για προιοντα καθαρισμου-γυαλισματος!! | fguy | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 10-09-2010 07:41 |