![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το μικρόβιο υπήρχε μέσα μου από το 2006, όταν ήθελα να δώσω το 250άρι XLR και να πάω σε κάτι μεγαλύτερο. Το σκηνικό είχε παιχτεί ανάμεσα στο Dakarάκι και το 650 V-strom. Η ζυγαριά έγειρε στο πρώτο με συν στο ABS, στο off στήσιμό της, στην ευελιξία της εντός πόλης.
Πέρασαν λίγα χρόνια από τότε. Βουνά δεν όργωσα, μονοπάτια χωμάτινα που πάτησα μετρημένα στα δάχτυλα, μετακίνηση στη πόλη την κάνω με μικρά (σκούτερ πριν, παπί τώρα). Αντιθέτως, τα λιγοστά μου ταξίδια, μου έδειξαν την ανάγκη για περισσότερη στιγμιαία δύναμη στο άνοιγμα του γκαζιού, καλύτερη προστασία απ' τον αέρα, λιγότερους κραδασμούς. Η τελική ταχύτητα, ποτέ δεν με ενδιέφερε. Και ξαναμπαίνει το πρωταρχικό δίλημμα, μιας και το V-strom εδώ και καιρό, απέκτησε ABS και δυο μπουζί ανά κύλινδρο, και οι ταξιδιωτικές του αρετές είναι αναμφισβήτητες. Και στο δια ταύτα. Αξίζει η αλλαγή; Ξέρω ξέρω, να σκεφτώ τις ανάγκες μου. Δηλαδή, μηδαμινές μετακινήσεις εντός πόλης, σπανιότατα χωμάτινα, διαδρομές εκτός πόλης και ταξιδάκια. Ο προβληματισμός μου επιπλέον της χρήσης, έγκειται στην αξιοπιστία του SUZUKI, αλλά και στο κόστος συντήρησης. Αν υπάρχουν τέως κάτοχοι της Γιαπωνέζας, θα βοηθούσαν με την εμπειρία τους. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Εχω οδηγήσει, όχι για πολύ είναι αλήθεια, το Vstrom του κουμπάρου μου σε βουνό της Κρήτης. Πάει ωραία, αλλά νομίζω ότι τα δικά μας είναι πιό καυλαντάν. Και βρωμάει κι ο τόπος ρε φίλε από δαύτα! Αλλά αν το αποφασίσεις δεν νομίζω ότι θα είσαι χαμένος. Τόσοι που το έχουν πάρει δε μπορεί να κάνουν τόσο λάθος! Εγώ μαζί σου! |
|
|||
|
|||
![]()
Να δώσεις το dakaraki για να πάρεις το vstrom ? Πλάκα κάνεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμπειρία με dakar δεν είχα.
Στρώμα είχα και άνετα ξαναπερνα ακόμη και αν δώσω την δική μου και πρέπει να πάω σε κάτι μικρότερο αναγκαστικά, τότε θα πάρω στρώμα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θεση οδηγησης, ανεμοπροστασια, "στησιμο" στο δρομο γενικως, μου θυμισε ΕΝΤΟΝΑ! GS 1200! (Στο πιο "αδυναμο" βεβαια και πολυ περισσοτερους κραδασμους, γενικως.. Για το καινουριο δεν ξερω..) Επειδη ομως τυχανει να εχουμε και ενα GS 650 μονοκυλινδρο σπιτι (της Μαριλυς, που το οδηγω συχνα) μπορω να κανω μια συγκριση μεταξυ τους.. Το μεν ενα (GS) ελαφρυτερο αλλα και πιο "αδυναμο" (ιδανικο για πολη και καλο σε -ηπιο- χωμα) το δε αλλο (VStrom) SUPER! για ταξιδι αλλα κατα τα αλλα, απλως σαν το GS 1200!! ![]() Bεβαια, στα υπ'οψιν, οτι, το SUZUKI, καιει σχεδον οσο και το GS 1200, E??) ![]() Last edited by black_hawk; 20-03-2012 at 22:30. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Νικόλα σκέψου τι πας να κάνεις.... Κάποια πράγματα δεν συγκρίνονται μεταξύ τους.... |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, σας ευχαριστώ για την βοήθεια και τις άμεσες απαντήσεις σας. Έκανα όμως μια παράλειψη σοβαρή παραπάνω, και ζητώ συγνώμμη:
Σκέφτομαι για το SUZUKI της περιόδου 2007-2008 ή αλλιώς Κ7 και Κ8, σε μεταχειρισμένο δηλαδή, ώστε να μπορώ να τα φτάσω oικονομικά με την πώληση του Dakar. ![]() Last edited by Fuji; 20-03-2012 at 23:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω Νικόλα, αλλά πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος είναι η τράμπα. Το Dakarάκι σου είναι όλα τα λεφτά, αλλά δύσκολα θα πάρεις πάνω από 4 άντε 4,5 χιλιάρικα κι αν.... δεν κυκλοφορεί πολύ ρευστό
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΓΙΑ F650GS/DAKAR ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ | DESERT | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 19 | 09-09-2012 12:45 |
Πωλείται BMW F650GS DAKAR 10/2003 | MIHALIS TZIMAS | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 13-07-2011 00:19 |
F650gs DAKAR πωλείται | petros81 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 20 | 17-02-2011 15:25 |
Πωλείται/Ανταλλάσεται F650gs DAKAR | petros81 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 19-10-2010 20:13 |