![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
H Iστορια της οικογενειας μου οσον αφορα
τους τροχους ξεκινησε το 1928. Σημερα βρηκα το βιβλιο συντηρησης και καλης χρησης του πρωτου Ford του παππου Πασχαλη που ηταν χαμενο κανα δυο χρονια και πιστευω πως ειναι το καλυτερο δωρο για τα γενεθλια μου! Ειπα να το μοιραστω με τα φιλαρακια μου,αλλωστε εχει tips που αφορουν και τις δικες μας μηχανες! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ως νεουδι στα ηλεκτρονικα και στα ηλεκτρολογικα θα σας το καθυστερησω γιατι θελουν συμπιεση και εγω τετοια ξερω μονο αυτη που εχουν τα κυλινδροπιστονα..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάππον προς πάππον λοιπόν!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Πασκαλ,
το μανουάλι οκ το βρήκες,,, το....ford ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το φορδ φιλε το ειχαν κρυμμενο οι θειοι μου στον αχυρωνα απο τους Γερμανους γιατι ηταν Ταξι και περιμεναν να το δουλεψουν μολις φυγουν οι κατακτητες.
Σωθηκε μεν απο αυτους αλλα πουληθηκε μετα την κατοχη για να αγοραστει το πρωτο 19ρι λεωφορειο της οικογενειας. Τα λεωφορεια μετα εγιναν δυο και η ιστορια συνεχιζεται και σημερα με τους ...δυο ανηψιους μου να συνεχιζουν με το ενα! Το αλλο με τρεις κορες στην ουρα δε γλυτωσε!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε συ
![]() ![]() Έχω και εγώ ενα ίδιο μανουάλί ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorrry για το βεβιασμένο αλλα έχω Λειτουργία ο Γέροντας ![]() ![]() Πολύχρονος Πασχαλακο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Kατι παει να γινει! ![]() ![]() ![]() το λεει και στη σελιδα 7 του 1928! Προσεξτε τα πισω ελαστικα σας να μη φθαρουν τελειως στους κακους μας δρομους!! ![]() Last edited by paschalis; 31-03-2012 at 16:28. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γίνεται να μην πας; Δεν γίνεται 01.04.12 Γαλάζια λίμνη | nikos-x | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 493 | 08-04-2012 08:24 |
Έλληνες γονείς δίνουν τα παιδιά τους λόγω ανέχειας | ckk | Ελλάδα | 14 | 23-11-2011 19:39 |
Wikileaks: “Έλληνες. Οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικάνων που δ | ckalfas | Επικαιρότητα | 3 | 13-04-2011 20:00 |
Η ευθανασία στο επίκεντρο του 36ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου | pirate | Υγεία | 1 | 04-05-2010 15:56 |
Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 10:39 |