![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στα πλαίσια αναζήτησης περικοπών στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας, στο στόχαστρο μπήκε η συντήρηση του ασανσέρ όπου για 10ετών μηχάνημα και 5 στάσεις, το μηνιαίο κόστος είναι (ήταν
![]() ψάχνοντας (όποιος ψάχνει βρίσκει ![]() ![]() Άλλα λοιπόν λέει ο νόμος αλλά επειδή δεν το πήραμε χαμπάρι 3 χρόνια, αυτοί συνεχίζουν και χρεώνουν σε 12μηνη βάση.....ελληνάρες λαμόγια... όταν λοιπόν σήμερα, ευγενικά, ρώτησα τί συμβαίνει, μου ενέπλεξαν το θέμα της υποχρεωτικής ασφάλισης του ανελκυστήρα σε 12μηνη βάση και μου πρότειναν να πληρώνω 12 χ 45ευρω...σχεδόν με το καλημέρα....χωρίς να προλάβω να πω 2η κουβέντα, άρα φαίνεται ότι το μνμ το έχουν πάρει και από αλλού ![]() ![]() γνωρίζει κανείς ποιό μπορεί να είναι το ασφάλιστρο για τον ανελκυστήρα μου ? φαντάζομαι ότι έχουν ομαδικά συμβόλαια και το κόστος θα είναι ελάχιστο, ελπίζω όχι τόσο όσο έχω διαβάσει και δεν μπορώ να το μεταφέρω διότι δεν το έχω τσεκάρει... ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ψυξη - Θέρμανση | bogart | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 30-11-2011 11:31 |
Πρώτοι μπαίνουν στο «χορό» οι ένστολοι | gsmaniac | Ελλάδα | 35 | 10-09-2011 01:58 |
φωτιά στο πετρέλαιο θέρμανσης | nek21 | Χρήσιμα | 17 | 08-09-2010 09:34 |
Κωνσταντίνου & Ελένης | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 35 | 22-05-2010 10:48 |
Προθέρμανση, υπερθέρμανση, ελαστικών!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 28-09-2009 00:00 |