![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή ξεσκαρτάρω την αποθήκη, έχω αυτά τα δύο ζευγάρια τακάκια τα οποία είναι καινούρια. Έχουν κάνει μόνο 450χιλ (μετρημένα) πάνω σε καινούριες δισκόπλακες (είχαν αλλαχθεί ταυτόχρονα με τις δισκόπλακες)
Μπορείτε να μετρήσετε (και να συγκρίνετε) το πάχος της πάστας. Αδούλευτα λέμε! Επειδή όμως είχα συνηθίσει τα premier, τα έβγαλα και μου έμειναν στην αποθήκη. Μου κόστισαν 80€ όταν τα πήρα πέρσι. Τα δίνω μισοτιμής 40€ (δυο ζευγάρια) να φύγουν. Δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά μεταξύ των 1150 αλλά το δικό μου έχει δαγκάνες που γράφουν πάνω brembo κι όχι BMW. Ίσως και να μην έχουν διαφορά, αλλά καλό είναι να το κοιτάξετε όσοι ενδιαφέρεστε. Το δικό μου είναι με ABS αλλά δεν είναι integral. |
|
|
|||
|
|||
|
Έχουν διαφορα Αλεξ αλλα πρέπει να μπαίνουν και σε 1100
Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Α ΟΚ. Και οι 1100άδες λοιπόν στο παιχνίδι
Thanks Tzimas
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλοπούλητα Αλεξ,
παιδιά αν λέει ο Αλεξ ότι ειναι οκ ...είναι οκ!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πουλήθηκαν... ευχαριστώ
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καινούργια ανεκδοτάκια | southern | Ανέκδοτα | 9 | 23-03-2012 12:39 |
| Kαινούργια οργανικά τακάκια EBC | billy_bmw | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 20-05-2011 14:17 |
| Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 02:13 |
| Διευκρινήσεις σε "θεματάκια" για F650GS (Twin) | antoine | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 15-04-2010 13:21 |
| Δαγκάνες BMW - BREMBO | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 22-09-2009 01:14 |