![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο.
Ζητώ τη βοήθεια των κομπιουτεράδων του φόρουμ Εχω ένα laptop acer aspire 5612. Τρέχουν windows 7 ultimate, firefox, κι έχει 2GB μνήμη. Το τελευταίο διάστημα σβήνει στα καλά καθούμενα, το ξανανοίγω και μπορεί να κλείσει πάλι άμεσα ή και όχι. Οταν το ανοίγω σε ασφαλή λειτουργία δεν παρουσιάζει το πρόβλημα.... Καμιά βοήθεια..... |
|
|
|||
|
|||
|
Κατ αρχήν έχει εγκατεστημένο antivirus;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στράτο, δεν του έχω μπαταρία. Ηταν ετοιμοθάνατη και μου το έκανε. Γι'αυτό την έβγαλα θεωρώντας ότι αυτή δημιουργεί το πρόβλημα. Τώρα το δουλεύω μόνο στο ρεύμα.... Αυτό είναι το πρόβλημα; |
|
|
|||
|
|||
|
Οχι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι, βέβαια. Το COMODO. Λες να έχει γίνει εκεί κάτι; Αλλά γιατί δεν το κάνει και στην ασφαλή λειτουργία; Είμαι άσχετος....
Εψαξα στη βοήθεια, αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι που θα με βοηθούσε. |
|
|
|||
|
|||
|
Οπως λέει και ο Στράτος σε safe mode δεν φορτώνει όλο το σύστημα, που τμήμα του οποίου πιθανόν να είναι μολυσμένο από ιούς. Αν σε safe mode βλέπεις το antivirus καλό είναι να κάνεις ένα scan και μετά ένα clean και βλέπουμε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μου λέει ότι δε μπορεί να σκανάρει. Να κοιτάξω μήπως το κάνω online ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Γι αυτό δεν έχω εμπιστοσύνη σε free antivirus.Προσπάθησε να κάνεις scan on line.
|
|
|
|||
|
|||
|
καλημερα και χρονια πολλα... αν δεν βρεις ακρη με τα antivirus τσεκαρε και την θερμοκρασια ...πιθανό είναι να σβήνει από αυτο. Δοκίμασε με αέρα (πεπιεσμένο ή κομφλέρ) να διώξεις την σκόνη από τις γρίλιες. Τώρα αν ξέρεις και κανέναν που το κατέχει πες του να ελέγξει αν περιστρέφεται σωστά η ανεμιστήρα του επεξεργαστή και αν μπορεί να σου αλλάξει πάστα. Σε μερικά laptops αφαιρώντας το καπάκι από κάτω μπορείς να βρεις τον επεξεργαστή, σε άλλα χρειάζεται λύσιμο όλο το laptop.
καλο προγραμμα για τα windows 7 ειναι και το core temp για να δεις αν εχεις θεμα με την θερμοκρασια.... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| πωληση laptop | gs 650 | Πωλήσεις γενικώς | 8 | 01-05-2011 18:43 |
| ''Έξυπνη'' Τσάντα μεταφοράς για laptop | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 12-03-2010 23:28 |
| Laptop που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 19-01-2010 09:43 |
| Το νέο μου laptop! | gemara | Διάφορα | 21 | 13-12-2009 20:50 |
| Ανακαλούνται επικίνδυνες μπαταρίες για laptop! | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 29-05-2009 21:51 |