![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητοί φίλοι,
για ευλογία για εσάς και τις οικογένειές σας, θα κατεβάσω από τη Νέα Σκήτη, γνήσιο χειροποίητο θυμίαμα, από τα χέρια του παπά - Τρύφωνα. Όποιος θα επιθυμούσε να πάρει, επειδή η ποσότητα που μπορώ να μεταφέρω είναι δυστυχώς πολύ λίγη, ας το δηλώσει και θα το μοιράσω την Τετάρτη στον καφέ, εννοείται απολύτως δωρεάν ! Υγεία σε όλους !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
|
Υπολογισέ με, θα περάσω να σε δω ... ευχαριστώ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δημητρη αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις κ για'μενα κ να κανεις ενα κοπο να μου το στειλεις!!!
(αν γινεται μην εχω κ απαιτησεις!) ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εγω θα ηθελα Δημητρη...
|
|
|
|||
|
|||
|
Mπραβο ρε Δημητρη για την σκεψη σου και για την κινηση σου αυτη!!!
![]() Θα θελα και γω λιγο απο το θυμιαμα αυτο αν μεινει καθολου μετα απο τους κυριους που προλαβαν πιο πανω!!![]() Τωρα για να ρθω απο τον καφε λιγο δυσκολο αλλα μπορει να με φτιαξει ο Χαρης γυριζοντας για Αργος.![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εγώ μπορώ να προσφέρω δωρεάν λίγη ποσότητα θυμιάματος από τον μοναχό Τρύφωνα της Νέας Σκήτης.
Να έχουμε την Ευλογία του. Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά κι εγώ θα ήθελα λίγο! Να΄στε καλά!
|
|
|
|||
|
|||
|
ελπιζω να περασατε καλα δημητρη,γιαννη και πετρο!!!
κριμα δεν μπορεσαμε να βρεθουμε την αλλη!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δημήτρη η Πέτρο
Αν υπάρχει θέλω κι εγώ Να είστε καλά Βοήθεια σας Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2 |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κυριακή 8/4/12 ημερήσια βολτούλα στην Ανάβρα Μαγνησίας | vaska | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 05-04-2012 22:03 |
| Βρες το γνήσιο χρώμα της μηχανής σου | siraxanz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 27-01-2012 02:43 |
| Ζελατίνα GS1200 γνήσια | lefts | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 27-10-2011 10:08 |
| Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Διάφορα | 53 | 24-09-2010 00:26 |
| Εξατμιση γνήσια 1200GS (07) | nikos900 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 20-12-2009 17:05 |