![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια εδω και αρκετο καιρο βλεπω την παρακατω αγγελια
Bmw R 1200 GS '05 - € 5.900 EUR - Car.gr Η μηχανη ειναι στην Πατρα και η τιμη της ειναι πολυ δελεαστικη. Αυτο που με προβληματιζει ειναι για ποιο λογω δεν εχει πουληθει τοσο καιρο. Η αγγελια ειναι τουλαχιστον 4 μηνες.Γνωριζει κανεις απο Πατρα για την συγκεκριμενη μηχανη? Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!! ![]() Αν το θεμα δεν ειναι στο σωστο μερος παρακαλω να μεταφερθει... Last edited by Eoutas; 23-04-2012 at 18:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Aν κρίνω από την τάπα της εξάτμισης, μάλλον '04 είναι.
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγω αυτη που αγορασα απο τον βαγιαννελη 5500 την πηρα και μου εκανε ενα σερβις δωρο και την μεταβιβαση και 52000 ειχε
λοιπον που ειναι το προβλημα πεστου να στην αφησει παρακατω και ελεξε την αν θελεις και περισοτερα για αυτο το μοντελο να καλεσεις τον μοδερατορ απο θεσαλονικη πασχαλη αυτος ξερει κατι παραπανω |
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς να ξέρω τίποτα για την μηχανή , αλλά αναλύωντας (μέχρι αηδίας) τις περισσότερες αγγελίες μιας και είμαι κι εγώ στο ψάξιμο , βλέπωντας την αγγελία , με χαλάνε τα εξής :
1) ενώ είναι απο έμπορο , η δεξιά πλευρά φαίνεται πεντακάθαρα , ενώ η αριστερή μόνο θολή , πιστεύω οτι ένας έμπορος θα μπορούσα να βγάλει καλύτερες φώτο ΑΝ ήθελε ... 2) Στην τελευταία φώτο , έχω την εντύπωση οτι το ένα το αριστερό καπάκι έχει ένα κενό στην συναρμογή , αυτό βέβαια μπορεί να είανι λόγο γωνίας στην φωτογραφία ... 3) Η βαλίτσα φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένη , μπορεί να μην την πρόσεχε , μπορεί όμως και να έπεσε αρκετές φορές , και απλά να ξύλωσε πρίν την πώληση τα κάγκελα ... 4) και αυτό με χαλάει περισσότερο , αλλά θα το κοιτούσα πρώτα και σε καμία άλλη ίδιας χρονολογίας , είναι στην δεύτερη φώτο , αν προσέξεις κάτω απο την μούρη , κάτι σωληνάκια καλώδια ... μου φαίνονται λίγο χύμα σε αυτή τη μηχανή , ενώ σε άλλες φώτο τα είδα περιποιημένα πιασμένα με δύο κλιψάκια ... μπορεί να μην συμαίνει τίποτα μπορεί όμως να είναι και κάτι κακό , θα ρωτούσα κάποιον γνώστη για πιθανούς λόγους να έχουν πειραχτεί (αν έχουν πειραχτεί ) αυτά . 5) ψιλοαδιάφορο βέβαια ο χρόνος της αγγελίας , πιθανόν να την έχουν δεί αρκετοί και σε όλους κάτι να χάλασε , πιθανόν βέβαια να έτυχε (ή να έχει πωληθεί η μηχανή και απλά να μην σβήστηκε η αγγελία) Τέλος η αγγελία έχει και ένα πολύ μα πολύ θετικό ... φαίνεται η πινακίδα , οπότε με λίγο ψάξιμο με κανέναν φίλο ασφαλιστή μπορεις να δείς αν έχει μπλακεί σε κανένα τροχαίο που να μπλέχτηκε ασφαλιστική ... Αυτα ήταν τα μόνα που μπορώ να προσθέσω , αλλά πρίν αποφασίσω να πάω σε μοντέλο του 07 και πάνω , την είχα χαζέψει αρκετά την αγγελία ... (αν σταμπάρεις καμία στο ψάξιμο σου , γύρω στα 7 και δεν την θέλεις σφύρα ... ) καλό ψάξιμο |
|
|||
|
|||
![]()
Καποια χαρακτηριστικά που δείχνουν οτι το μοντέλο ειναι 2004-05 :
### Στην 4η φωτο φαινεται καθαρά το κεντρικό στάντ το οποίο είναι πέταλλο (το 2005 άλλαξε σε τετράγωνο) ### στην 5η φωτο το καπάκι της εξάτμισης είναι μαύρο (για το 2005 άλλαξε σε ασημένιο) ### στην 1η φωτο φαίνεται ο ρυθμιστής προφόρτισης πίσω ανάρτησης (είναι WP για το 2005 έγινε μεγαλύτερος χωρίς βίδα στη μέση και τύπου showa) ### τα φλας ειναι άσπρα πιθανόν να έχουν αλλαχτεί. διαβαζοντας τα παρακάτω δεν μπορει να διευκρινιστει ποιό μήνα έγιναν οι αλλαγές απο μοντέλο 04 σε μοντέλο 05 (πιθανόν άνοιξη 2005) R1200GS Model Changes, 2004-2007 http://www.snafu.org/pics/r1200gs/ http://gsri.info/forum/board1-techni...rom-2004-2010/ Last edited by silvestros; 23-04-2012 at 22:35. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα επες ολα...
|
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑΙ...τα είπε όλα...
εγώ παράλληλα προτείνω να το δεις από κοντά, να κοιτάξεις στα λαιμά του που έχει τον αρ.πλαισίου και μετά ... RealOEM.com Online BMW Parts Catalog εκεί θα βρεις την ημ παραγωγής...αν είναι βέβαια τόσο σημαντικό για εσένα... Last edited by vpentza; 24-04-2012 at 00:29. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σωστος...μπορεις να βρεις κατι παλιο αλλα διαμαντι και κατι νεο που μπορει να το ειχε κάγκουρας |
|
|||
|
|||
![]()
φανταστητε να μην υπηρχε η κριση ποσο θα πωλουνταν αυτες οι μηχανες!!!!!?????
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Τη μηχανη την ψαχνω για εναν φιλο. Σιγουρα τα χιλιομετρα δεν ειναι προβλημα, εχω GS 1200 Adv του 2007 χρηση μονο καλοκαιρι με 43000 σε παρκινγκ τον χειμωνα και ειναι σαν καινουργια και οπτικα και μηχανικα διοτι τα service τα κανω μονος μου με πολυ προσοχη. Υπαρχει ομως και μηχανη φιλου 2005 που την πηρε και καλα με 22000 και ειναι παρταλι. Και στο δουλεμα αλλα και στην οδηγηση ειναι αστα να πανε. Και διοτι η Πατρα πεφτει κοματακι μακρυα απο εδω ειπα μηπως ηταν καποιου μελους του φορουμ.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την σωστή χρήση του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 39 | 17-07-2012 09:56 |
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Πασχαλινό Τραπέζι | SenseiG | Χρήσιμα | 4 | 23-04-2011 22:32 |
Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 00:36 |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την ασφάλεια του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 11 | 12-07-2010 09:12 |
Ένας στους τρεις ασθενείς του HIV «δεν γνωρίζει ότι είναι οροθετικός» | riko46 | Υγεία | 3 | 27-10-2009 23:12 |