![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αγόρασα σήμερα αυτές τις λάμπες για το f650 gs. Το σετ το αγόρασα 27 ευρώ το οποίο είναι για αυτοκίνητα και έχει 2, χρησιμοποίησα τη μία οπότε η άλλη μία πωλείται για 13 ευρώ στο κουτί της.
Το αγόρασα απο εδω: Philips X-treme Vision H4 +100% προδιαγραφές:PHILIPS X-TREME VISION 100% H4 - Kris Karras |
|
|||
|
|||
![]()
Κράτα τη Τάσο διότι τις καίει...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοπουλητη! εγω σημερα πειρα αυτες:
![]() στα 37...λιγο ακριβες δεν ειναι και οι δικιες σου και αυτες....η με εχουν πιασει οι τσιγκουνιες μου... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τις είδα και αυτές, θεωρούνται κορυφή, είναι οι αντίστοιχες από την osram, είχα ψαχτεί αρκετά, και απο αυτά που διάβασα είπα να πάρω της philips. Τώρα αν έκανα καλά η όχι ο χρόνος θα δείξει! Δίκιο έχεις πάντως, είναι ακριβές αν σκεφτούμε πως οι trifa οι απλές κάνουν κάπου στα 4 ευρώ. Τουλάχιστον ελπίζω να αξίζουν τα λεφτά τους!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλοπούλητη! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ!!!
Λοιπόν, μόλις πήγα δοκιμή!!! Όντως έχει μεγάλη διαφορά απο τις απλές! Δεν ξέρω αν είναι 100% όπως λέει, αλλά είναι σχεδόν σαν να έχεις βάλει 2 λάμπες, οπότε ίσως είναι αλήθεια. Πιο μακρινή δέσμη του φωτός και διαχέεται καλύτερα. |
|
|||
|
|||
![]()
up!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτησω κατι γιατι ειμαι ψιλοασχετος.Το φως ειναι σαν xenon?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Philips ESee Full HD 1080p Camcorder | ablithik | Πωλήσεις γενικώς | 4 | 16-02-2012 22:19 |
[ΠΩΛΗΣΗ]Οθόνη Philips 220CW | georgepip | Πωλήσεις γενικώς | 4 | 26-11-2010 20:38 |
Λάμπες Philips | syan | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 28-11-2009 22:56 |
BMW Vision | kostasvar | Αυτοκίνητο | 7 | 18-11-2009 16:39 |