![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Την Τετάρτη, στις 20:00.
Τι θα κάνουμε : - Ανάλυση για τις εκλογές και πως θα τη βγάλουμε με τους μ@..κες που μπλέξαμε.... ..- Συζήτηση σχετικά με το εκδρομικό καλοκαίρι του 2012...(στη γύρω περιοχή μάλλον )- Κατανάλωση ικανής ποσότητας 'Spitikou' παγωτού .- Θα ευχηθούμε για την υγεία μας για μια ακόμη φορά...(με ράκη )και φυσικά θα ευλογήσουμε τα γένια μας πειράζοντας όσους ΔΕΝ έχουν κατάλληλη μοτό BMW.... ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλά να περάσετε φιλαράκια ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ζηλευωωωωωω
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
με το καλο να περασετε ομορφα
αλλα θερμη παρακληση μην μιλησετε για μηχανες bmw σ αυτο το μαγαζι
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Καλά να περάσετε κοπέλια! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλα να περασετε φιλαρακια!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Κυριοι θα ειμαι αλλη μια φορα παρον να σας εξηγησω πως μετα απο δυο BMW αναβαθμίστηκα.
Ακομα πως ταιριαζει η ρακι με παγωτο τσουρεκι και το παγωτο λουκουμι τριανταφυλλο. Επισης σεμιναριο πως αναβουμε τα καρβουνα (ξυλα) γρηγορα αμα πειναμε στο βουνο και στο δασος, σχετικα με το εκδομικο καλοκαιρι 2012. ![]() Πολιτικη αναλυση δεν κανω. |
|
|
|||
|
|||
|
Και εγω ζηλευωωω
Καλα να περασετε κοπελια ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε πλακα μας κάνετε?
παιζει παγωτό spitiko και εγώ ήπια Milkshake.... ![]() ![]() ![]() θα πάρω εκδίκηση την επόμενη φορά ![]() ![]() ![]() καλά να περάσετε κοπέλια!!!!(να μου φιλάτε και την.....spitikia ![]() ![]() )
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΧΑΝΙΑ ΚΑΦΕΣ 12/10 @SPITIKO 20.30 | GEO_K | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 34 | 13-10-2011 11:58 |
| Σούνιο για καφεδάκι - Λάυριο για ουζοψαρομεζέδες - Στροφιλίκια - Κυριακή 24/10/10 !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 32 | 25-10-2010 14:09 |
| Χρονια πολλα σε Παναγιωτηδες και Παναγιωτες | commander | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 32 | 17-08-2010 07:51 |
| Αλλος για καφέ στο Σούνιο ?? | Carduelis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 14-02-2010 00:44 |
| Ξεκίνησε η γιορτή της Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά !!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 2 | 12-12-2009 11:55 |