![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
δεν ξέρω εάν postaro στο σωστό μέρος αλλά θα το ρισκάρω. είμαι ο Μιχάλης και ΔΕΝ είμαι καλά.... μετά από τέσσερις (4) σχετικά αναίμακτες τράκες - από γυναίκες και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο (με όπισθεν) - ήρθε και εμένα η ώρα μου. όταν λέω 'ήρθε η ώρα μου' εννοώ... , ότι ήρθε η ώρα να γνωρίσω το άλλο πρόσωπο των Ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών ![]() ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή: Στις 30/03/2012 και λίγο μετά τις 10 το βράδυ η κα (χάριν συντομίας) Ζ. Μ. τράκαρε την σταθμευμένη μηχανή μου μάρκας BMW GS1200 Adv με το ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο αριθμ. κυκλοφορίας ΙΕΙ ......(ασφαλισμένο στην εταιρεία ***********), προκαλώντας της, υλικές ζημιές. Η μηχανή βρισκόταν ακινητοποιημένη σε ιδιωτικό κοινόχρηστο χώρο επί της Ι......9 στο Ηράκλειο Κρήτης. Η κα Μ. αποδέχτηκε την ζημιά που μου προκάλεσε (μου υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση) και στη συνέχεια έκανε δήλωση στην ασφαλιστική της εταιρεία ***************** Στις 10/04/2012 η μηχανή μεταφέρθηκε στην επίσημη αντιπροσωπεία της BMW στο Ηράκλειο Κρήτης με την συνδρομή της ΕΛΠΑ, αφού λόγο της σφοδρότητας της πρόσκρουσης η μηχανή δεν ήταν δυνατό να κινηθεί. Στις 18/04/2012 πραγματικά μου ήρθε μήνυμα στο κινητό μου από την ******************, ότι έγινε ανάθεση πραγματογνωμοσύνης της ζημιάς στον κο ****************** (***************στο επάγγελμα και έχει σημασία που τον αναφέρω *************). Με καθυστέρηση κάποιον ημερών και λόγο του Πάσχα ο κος*************είδε την μηχανή και από εκείνη τη στιγμή ξεκινά ο Γολγοθάς μου. Μου είπε ότι έλειπαν κάποια πλαστικά σήματα και ότι έπρεπε να τα βρω (δηλαδή όταν σου σπάνε το φανάρι πρέπει να μαζέψεις τα θραύσματα ειδάλλως δεν αποζημιώνεσαι), επίσης ότι οι εκδορές που προκλήθηκαν στο σασί της μηχανής μπορούν να βαφτούν με ενα πινελάκι ( εάν μου το ΜΠΟΓΙΑΤΙΖΕ ![]() Η ζημιά από το τρακάρισμα εκτιμήθηκε από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της BMW περίπου στα 2500 ευρώ ( άλλο ένα ΣΟΒΑΡΟ θέμα με το κόστος των γνήσιων ανταλλακτικών της BMW Ελλάς) χωρίς την βαφή -150 ευρώ το βάψιμο + ΦΠΑ σε άλλο, γνωστό στον κύκλο των μοτοσυκλετιστών βαφείο. Παρά τις συνεχείς οχλήσεις μου μέχρι και τις 21/05/2012 η ασφαλιστική εταιρεία δε μου έδιδε σαφή απάντηση εάν θα αποζημιώσει την ζημιά. Στις 14/05/2012 η κα************- υπάλληλος της ασφαλιστικής εταιρείας - μου ζήτησε για να ολοκληρωθεί η εκτίμηση και της έστειλα με φαξ βεβαίωση της Γενικής Δ/νσης μεταφορών & επικ/νιων ότι η μηχανή μου ανήκει (έχω καταθέσει τις πινακίδες από τις 12/01/2012) Στις 21/05/2012 επικοινώνησα για άλλη μία φορά με τα κεντρικά τους γραφεία στην Αθήνα και εκπρόσωπος τους (κος*****************) μου είπε ότι η ζημιά δεν θα αποζημιωθεί γιατί έχω καταθέσει τις πινακίδες της μηχανή μου και ο νόμος δεν προβλέπει αποζημίωση σε αυτή την περίπτωση. Στην ερώτησή μου εάν μπορώ να έχω την θέση αυτή, της ασφαλιστικής εταιρείας γραπτώς η απάντηση που εισέπραξα από τον κο************, ήταν αρνητική. Όντως οι πινακίδες της μηχανής όπως αναφέρω και παραπάνω, έχουν κατατεθεί, κάτι που τους είχα δηλώσει από την αρχή, γιατί μετά από σοβαρή επέμβαση που έκανα στον αυχένα (σπονδυλοδεσία) μου απαγόρευσε ο χειρούργος ιατρός μου, την οδήγηση της μηχανής, έτσι κατέθεσα της πινακίδες και τοποθέτησα την μηχανή σε ιδιωτικό κοινόχρηστο χώρο της πατρικής μου κατοικίας επί της Ι........ 9, όπου και έγινε το ατύχημα, μέχρι να βρεθεί αγοραστείς. σήμερα με περισσό θράσος επικοινώνησε κάποιος άλλος υπάλληλος της********************* ( ο θεός να την κάνει insurance) και μου πρότεινε 500 ευρώ για να κλήση το θέμα ![]() δε λέω καλή η προσφορά, αλλά εγώ δε θέλω τελικά αποζημίωση, θέλω επιτέλους αυτό το ανύπαρκτο κράτος να βάλει βαθιάαααααααα στο κόκκαλο το μαχαίρι και να καθαρίσει η αγορά από εταιρείες που δεν σέβονται τον πελάτη τους, δε σέβονται τον σκοπό ύπαρξής τους, που μας κοροϊδεύουν πάνω στην ταλαιπωρία μας, γ αυτό κ εγώ τους κατήγγειλα στην ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. ........ Βέβαια όλα αυτά δε σας τα αναφέρω μόνο για ενημέρωση αλλά θέλω να μου πείτε εάν υπάρχει και κάποια άλλη υπηρεσία που μου διαφεύγει γιατί δεν έχω σκοπό να τους την χαρίσω ![]() φιλικά Μιχάλης Κρασσάς Last edited by Brandpet; 24-05-2012 at 19:12. Λόγος: Απαλοιφή καταγγελομένων Ον/νων !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Να δεις που με το ερθει η καταγγελια απο τους αυτους που τους το γνωστοποιησες μεχρι και μπιπ μπιπ θα σε κανουνε...Λιγη υπομονη!!!Η εκδικηση αλλωστε ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκίνησες κουπί αλλα το καλό με το ,,,,κουπί ειναι οτι στο τέλος ανακουφίζεσαι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δικηγορο κ μυνηση, προκειται για λαμογια...
μην τους ξαναμιλησεις, μονο ο δικηγορος σου... ακου λεει δεν αποζημιονεται επειδη δεν εχει πινακιδες...ελεος σε δουλεύουν και οτι πιασουν... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά ούτως ή αλλιώς δεν είχαν σκοπό να αποζημιώσουν γ αυτό με καθυστερούσαν, οπότε είμαι σχετικά χαλαρός.
ξέρω ότι έχω δίκιο αυτοί δε ξέρουν ότι έχω και υπομονή ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον η κυρία που σε τράκαρε πρέπει να ανησυχεί καθόσον θα στραφείς δικαστικά εναντίον της για τη ζημιά αν δεν πληρώσει η ασφαλιστική που ίσως έχει δίκιο γιατί η ζημιά έγινε σε ιδιωτικό χώρο και σε όχημα που δεν κυκλοφορεί νόμιμα...
καλά ξέτελα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα προβληματα ειαναι οτι εγινε σε παρκινγκ και δεν εχεις πινακιδες!καλο θα ηταν να ανεφερες την ασφαλιστικη!το προβλημα το εχει η κυρια που θα την μυνησεις και θα τα βαλει απο την τσεπη της!εσυ θα ταλαιπωρηθεις απο την σικαστικη διαμαχη!αν θες στειλε μου ενα pm το ονομα του πραγματογνωμονα να δω τι συμβαινει!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
έχω μιλήσει με την Ένωση ασφαλιστικών εταιρειών ( από αυτούς ξεκίνησα δλδ) και με διαβεβαίωσαν ότι η ασφαλιστική εταιρεία πρέπει να αποζημιώσει (δεν έχει σημασία εάν δεν είχα πινακίδες ήταν σε ιδιωτικό χώρο), η μηχανή ήταν παρκαρισμένη!!! το παράδειγμα που μου είπαν ήταν ' εαν σας χαλούσε τον τοίχο δε θα σας αποζημίωναν δλδ???? τσπ το άσχημο είναι ότι όπως εγώ , πολύς κόσμος ταλαιπωρείται από τέτοιου είδους ασφαλιστικές εταιρείες |
|
|||
|
|||
![]()
καλό κουράγιο!! Και εγώ κάτι τέτοια δεν τα αφήνω έτσι (είμαι στα διακαστήρια με τη ΔΕΗ αυτό τον καιρό
![]() Πές στον δικηγόρο σου να αναλάβει και κάτσε να απολαύσεις τη συνέχεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δικηγόρος, κατά προτίμηση από αυτούς που αναλαμβάνουν κατά κόρον τέτοιες υποθέσεις,με το χαρτάκι που σου υπέγραψε η κυρία ότι αποδέχεται τη ζημιά, όλες τις εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης από το επίσημο σέρβις και αγωγή κατά της υπαίτιας.
Δεν ξαναμιλάς με κανέναν τηλεφωνικά, δεν υπογράφεις κανένα χαρτί, τους παραπέμπεις όλους στο δικηγόρο σου. Θα πάρει λίγο χρόνο, λιγότερο όμως απ' όσο φαντάζεσαι μιας κι εσύ στρέφεσαι κατά της κυρίας (φυσικό πρόσωπο) που θα θορυβηθεί και θα βγάλει αυτή τα κάστανα από τη φωτιά. Καλή συνέχεια και υπομονή, όλα θα γίνουν. |
![]() |
|
|