![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
.....θελω να αγορασω και ειμαι σε ερευνα.......
οικιακη χρηση 5-10 φορες τον χρονο ...........σιγουρα να εχει ροδες και να μην ξεφευγει πανω απο τα 150 € αυτην την στιγμη εχω σταματησει στην εταιρια NILFISK που εχω βρει κατι (αλλα ειναι καλη ?) ξερω οτι εχει αντλια αλουμινιου αλλα δεν ξερω τι σημαινει αυτο...........(δεν πιανει αλατα ?) μπορει καποιος να βοηθησει απο προσωπικη εμπειρια? (ειτε να εχει και να ειναι ευχαριστημενος ειτε να εμπορευεται) (καπου υπηρχε ενα θεμα αλλα δεν μπορω να το βρω) ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Μην ξεφευγεις απο ΕΔΩ για να το εχεις μια ζωη....!
Πανω απο ολα, σε τετοια μηχανηματα ειναι το after sales service.. Εχω και εγω και ο κουμπαρος μου και ειμαστε ευχαριστημένοι "ταμαλα" ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Kaercher και εγώ.
Έχω το μικρό τα τελευταία πεντε χρόνια. Όλα μια χαρά. Και καθαρίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Μέχρι και Αλβανούς. ![]() Βεράντες - μάρμαρα - κάγκελα - βάρκες - αυτοκίνητα - μηχανές - ποδήλατα - φόρμες μηχανών μετά από ταξίδι σε βροχή και λάσπη κλπ. Και φθηνότερο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To φτηνότερο είναι πάντα ακριβότερο
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ Karcher έχω κ δουλεύει απροβλημάτιστα, πάνω από 10 χρόνια.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Black & decker pw1300 με μεταλλικη αντλια...Μικρό βολικό και σε σχέση με μεγαλύτερο karcher φίλου που έχω δοκιμάσει πολυ πιο δυνατό...το παραδέχτηκε και ο ίδιος...καθαρίζει τα πάντα...και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα...
![]() Τιμη το ειχα παρει 40€ ΑΛΛΑ ηταν σε προσφορα δεν ξερω ποσο εχει πλεον το έχω 3 χρόνια... τα αλλα είναι απλα οδοντοκρεμες χεχεχεχεε ![]() Last edited by asotosios; 10-06-2012 at 15:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Είχα καρχερ..... κάποια στιγμή σταμάτησε να δουλεύει.... τό πήγα στόν μάστορα καί μού είπε "αστο καλύτερα"
Καί τό εβαλα στο 'αρχείο'. Ελα όμως πού μού μείναν τά παρελκόμενα.... Κάποια στιγμή βρήκα σέ ενα πολυκατάστημα ενα μικρό 'LAVOR'. Mιά χαρά μέχρι τώρα !! Στήν πορεία ανακάλυψα οτι δέν πρέπει νά το έχεις νά δουλεύει όρθιο γιά τά λάδια τής αντλίας, υπάρχει καί σχετικό αυτοκόλητο !!! Αν πάρεις καινούργιο ψάξε ωστε νά έχει έναν μηχανισμό, η νά προσθέσεις εσύ ώστε οταν σταματάς τό 'πιστόλι' να μήν "φουσκώνει"από τήν πίεση τό λάστιχο τού νερού !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πάρε κάτι ποιο δυνατό...από το 2300
|
![]() |
|
|