![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πωλούνται (λόγω αναβάθμισης σε ζελατίνα adve) σε άριστη κατάσταση, ζελατίνα από r1200gs και μεταλλική βάση μαύρου χρώματος της Touratech που τοποθετείται μεταξύ της ζελατίνας και των οργάνων.
Η ζελατίνα είναι αψεγάδιαστη. Η βάση δεν τοποθετήθηκε ποτέ. Μου την έδωσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της μηχανής που δεν την είχε βάλει ποτέ πάνω. Τιμή (και τα 2 μαζί): 80 ευρώ. τηλ.: 6936999012 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η βάση είναι αυτή:
http://www.makan.gr/index.php?page=s...emid=1&lang=el Λειτουργεί και σαν κάλυμμα οργάνων αλλά και σαν έξτρα στήριγμα της ζελατίνας, με την προσθήκη ενός βραχίονα με λαστιχένια άκρα...είναι στο makan.gr και αυτό. Last edited by Thodoras; 14-06-2012 at 19:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Η ζελατίνα είναι της ΒΜW. Μόνο η πρόσθετη βάση είναι της Touratech. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα και με αντικαταβολή.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο για την πρόσθετη βάση της Touratech ενδιαφέρομε φιλε μου αν ναι πόσο την δίνεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Με 20 ευρώ σου τη φέρνω εγώ μεθαύριο τη Δευτέρα στην Κομοτηνή, που θα ανέβω έτσι κ αλλιώς...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μακάρι φίλε μου να ήμουν στην Κομοτηνή για να γνωριζόμασταν αλλα βλέπεις λόγω δουλείας μένω στην ροδο τώρα.το τηλ σου?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
6936999012 πάρε με να το κανονίσουμε |
|
|||
|
|||
![]()
Η βάση μάλλον κατοχυρώθηκε, οπότε πάμε και για τη ζελατίνα στα 60 ευρώ... άντε να φεύγει...
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα, ενδιαφέρομαι εγω για τη ζελατίνα, αν ειναι ακομα διαθέσιμη
|
|
|||
|
|||