![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει βάλει κανείς το τηλεκοντρόλ στη βαλίτσα givi ;;;;
GIVI E113S (E113)REMOTE CONTROL OPENING KIT FOR THE E55N & E55NT (E55) GIVI E113S (E113)REMOTE CONTROL OPENING KIT FOR THE E55N & E55NT (E55) Το δίνει 65 λίρες. ![]() Double click on above image to view full picture ![]() Mad4bikes motorcycle accessories |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι λίγο ακριβό;;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα,
το έχω βάλει στη MAXIA 55. Μια χαρά λειτουργεί με την προυπόθεση πως οι επαφές κάτω από την μπαγκαζιέρα ακουμπάνε σωστά. Διαφορετικά πρέπει να ξεκουμπώσεις την μπαγκαζιέρα από τη βάση και απλώς να την ξανακουμπώσεις (μου συνέβει κάμποσες φορές μέχρι να βρω όλα τα κόλπα)... Γενικά είμαι ευχαριστημένος (σε εμφάνιση & χρηστικότητα) από το συνδυασμό MAXIA 55 + χειριστήριο. Σε ότι αφορά την ποιότητα, θα μπορούσε και καλύτερα η GIVI (π.χ. στα φωτιστικά έχω βάλει σεκαφλέξ (όχι σιλικόνη) γιατί η βαλίτσα είχε θεματάκια στεγανοποίησης...). Ολα τα παραπάνω στο 1200 GS triple black. |
|
|||
|
|||
![]() Είναι λίγο ακριβό πραγματικά.Για αυτό ρωτάω γνώμες, πόσο πρακτικό είναι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χάνεται η επαφή, αλλά γενικά επανέρχεται εύκολα...
παρά τα θεματάκια που έχει, εγώ δεν το έχω μετανοιώσει καθώς με βολεύει πολύ... |
|
|||
|
|||
![]()
Κάντε μια αναζήτηση στο google το παρακάτω
αυτήν έχω στην μοτοσυκλέτα μου και μετά από δύο χρόνια είμαι απόλυτα ικανοποιημένος θα έλεγα. Φανταστείτε ότι έχει και ρύθμιση να κλείνει αυτόματα μετά από καποιά δευτερόλεπτα!(το πόσα το ρυθμίζεις εσύ!) Last edited by TIME; 09-07-2012 at 11:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Από οτι έχεις δει, έχει ασφάλεια από τα κwλwπαιδα ;;;;;;
|
![]() |
|
|