![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλοι αναβατες χαιρεται! Ειναι η πρωτη μου μερα στο forum και ο κυριος λογος που μπηκα ητανε διοτι εχω προβλημα με το τιμονι μου εδω και καιρο (δλδ) ενα χρονο και δυστυχως δεν μπορω να βρω λυση.. Σημερα μολις επεστρεψα απο το συνεργειο οπου μου αλλαξανε το τιμονι και τις βιδες απο τα καβαλετα..Ενω το τιμονι φαινεται οτι ειναι ισιο οταν οδηγω φαινεται στραβο.. Μου την εχει σπασει τοσο που μου ρχεται να το πουλησω.Ειναι δυνατον η αντιπροσωπεια να μην μπορει να βρει λυση?? Μηπως κανενας ξερει τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω για ανα τα φτιαξω??Ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]()
Αφού αυτοί που το είδαν δεν έχουν λύση, πώς να σου πει κάποιος γνώμη χωρίς να δει τίποτα;;;
Έλα σε κανένα καφέ, ή ανέβασε -αν υπάρχει δυνατότητα- καμιά φώτο να καταλάβουμε τι λες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σωστά .......
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 ή εναλλακτικα βρές κάποιον βρωμιάρη (χωματερό) να δει τις τιμονόπλακες και τις μπότες σου!! κοίτα μόνο μήν αντί για στραβό τιμόνι ειναι τα χέρια σου το πρόβλημα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστως να ερθω και για να γνωριστουμε δεν ξερω το μερος και την μερα(ωρα) που συναντιεστε..
|
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρέψου ότι δεν είναι ιδέα σου.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Κάθε Τετάρτη και υπάρχει πάντα σχετικό θέμα στο forum. Μέχρι την επόμενη, θα μπορούσες να πας μια βόλτα και στο fast&furius βέβαια και να έχεις έγκυρη άποψη. Περισσότερα εδώ:http://www.gsforum.gr/%CE%A6%CF%81%C...furious-20058/ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε λεανδρος το εχουν οδηγησει και αλλοι το μηχανακι και ολοι εχουν την ιδια αποψη. Επισης εχω ενα motocross και επειδη εχω πεσει πολλες φορες το τιμονι ειναι αρπαγμενο και εν γνωση μου οδηγω ετσι γιατι δεν μπορω να αλλαζω τιμονια και καβαλετα καθε φορα που πεφτω. Το θεμα ειναι οτι το bmw το εχω για ταξιδια και οσο να το κανεις ειναι εκνευριστικο να οδηγεις ετσι για ωρες.. Δεν σου λεω οτι εχει στραβωσει πολυ αλλα εστω και αυτο το λιγο με ενοχλει. Δεν μπορω να δεχτω οτι δεν μπορουν να βρουνε λυση.Ουτε λυση ειναι να το κοντραρουν στο πεζοδρομιο και να χτυπανε το τιμονι για να ρθει στα ισια του. Τελοσπαντων το πηγα εκει που το φτιαχνω το μηχανακι χθες και μου ειπε οτι θα το λυσει και θα δει τι ειναι..Ελπιζω να το φτιαξει!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δοκίμασε να λύσεις τις βίδες που κρατάνε τις μπουκάλες στο σταυρό
και έπειτα σφίξε ξανά . Έτσι μηδενίζονται οι τάσεις στο σύστημα . |
|
|||
|
|||
![]()
Λασκαρησε τις τέσσερις βιδες της κάτω τιμονοπλακας, φέρε την ρόδα σου σε "ευθεία" με το τιμόνι σου και ξανασφιξε τις. Αν θυμάμαι καλα είναι 25 nm αυτές οι βιδες!!!
Αυτο. |
![]() |
Tags |
τιμονι, προβλημα, στραβο, καβαλετα |
|
|