![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις ήρθε ο λογαρισμός της ΔΕΗ με το χαράτσι.
Ενώ πέρσυ πλήρωσα 4 ευρώ το μέτρο, τώρα μου ζητούν 6!!!! Γαμώ το σπίτι τους! Καθήκια! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν υπαρχει ντροπη... ξεχαστε το.. Αντε να δουμε ποσο ακομη θα μας σωζει ο συγκατικος του γιωργακη, ο γνωστος αντωνακης... ελπιζω να μη μεινει για πολυ.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Εγω παντως αποδεχομαι στοικα την αποφαση του 70% των Ελληνων ψηφοφορων που στις 17 Ιουνη εκριναν οτι το Πασοκ και η ΝΔ καλως διαχειριστηκαν τη διοικηση της χωρας τα τελευταια 30 ετη και πρεπει να διατηρησουν το τιμονι της..... Last edited by Gemat; 16-08-2012 at 13:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Και μερικές πληροφορίες για όλους....
Επικοινώνησα με το ΥπΟικ, διότι το πρόβλημα της αύξησης κατά 50% οφείλεται στη σχεδόν διπλάσια τιμής ζώνης που αναγράφεται στο λογαριασμό σε σχέση με πέρσυ. Μου είπαν ότι η ΔΕΗ τις λίστες με τις τιμές ζώνης τις παίρνει από τους δήμους κι όχι από το υπουργείο. Αν θέλω να το ψάξω ( που θα το κάνω ) το πρώτο βήμα είναι η επίσκεψη στη ΔΟΥ ( εν προκειμένω του Βύρωνα ) για να μάθω ποιά είναι πραγματικά η τιμή ζώνης, βάσει της οποίας υπολογίζεται κι ο συντελεστής. ( Αλλο παράδοξο, ενώ για τον ΤΑΠ ο συντελεστής παλαιότητας είναι 0,80 για το ΕΕΤΗΔΕ είναι 1,20 ). Μου είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα πέρσυ οι δήμοι να έδωσαν άλλες, μικρότερες τιμές ζώνης για να μην επιβαρυνθούμε υπέρμετρα, το ερώτημα είναι τώρα γιατί το άλλαξαν. Κι άλλη μιά τελευταία πληροφορία, η τελευταία αύξηση των αντικειμενικών αξιών έγινε το 2007, με βάση αυτή πρέπει να υπολογιστεί η τιμή ζώνης. Πάντως μόλις επιστρέψω θα το κοιτάξω, πέρσυ πλήρωσα 360 ευρώ, τώρα μου ζητούν 540. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαι εις αλλα με υγεια που λένε!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό το μέτρο, δε θα εφαρμοζόταν για δύο έτη; Να ελπίζουμε πως πέραν της 2ετίας, τέλος, ή τους άνοιξε η όρεξη και θα συνεχίσει; Ας είναι καλά ο Βενιζέλος, είχε έμπνευση ο άνθρωπος!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είχαν πει απο τις πρώτες μέρες αυτού του χαρατσιου, ότι θα ισχύει μέχρι το 2014 ![]() Και έτσι όπως το βλέπω εγω, και έτσι όπως γίνεται πάντα στην Ελλάδα μάλλον, παγειωθηκε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|