![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
φιλος θελει να αγορασει αυτο
BMW Adventure R1200 GS as Enduro/Touring Enduro in Warszawa αν μπορειτε να τον βοηθεισετε με τις αποψεις σας ευχαριστώ Λαζαρος |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά ένας σορός μηχανές πουλιούνται γιατί ψάχνει εκεί???
γράφει πετρέλαιο!!!! και 98 PS !!!!!!!!!!!!!!! μούφα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
υπολογισε συν 1000 ευρω περιπου τελωνειο, δασμους, πινακιδες, συν και η μεταφορα, συν οτι πρεπει να την δει καποιος για να μην παρει γουρουνι στο σακι,
εχω την εντυπωση οτι δεν συμφερει |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εδω οι ξενοι ψωνιζουν απο εμας πλεον.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και στην Ελληνική αγορά ίδιες και μπορεί και καλύτερη τιμή. Κατά την αποψή μου είναι ασύμφορη η αγορά της...........
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
προσπαθει ο φίλος να αγοράσει μηχανή νέα σε ηλικία και με λίγα χλμ... Σωστά ψάχνει αλλά μήπως αν έψαχνε ποιό επίμονα εύρισκε και εδω το ίδιο??? Ας το ψάξει περισσότερο η γνωμη μου, άλλωστε Πολονέζικο είναι, δεν είναι Γερμανίας... Τι πολονεζικο τι Ελληνικό??? Μονο την τιμη να βρει γιατι μαλλον εδω θα του ζητανε 15.000 για το εννιάρι... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το θέμα είναι τι παίρνουν αυτοί που τα ζητάνε... ![]() ![]() ![]() ![]() Μην τρελαθούμε κιόλας!!!! Κάτω από 20.000€ (και πολύ κάτω μάλιστα φέτος) παίρνεις "κούτα"! Για 2009 πάνω από 12000 με τίποτα. Δείτε κι εδώ: Μεταχειρισμένα Μοτοσυκλέτες Bmw - Car.gr 4 μηχανάνακια του 09, από 11500 έως 14500 (χλμ πάνω κάτω τα ίδια και αστεία χλμ για adve). Ποια θα φύγουν και ποια μείνουν στο ράφι μέχρι να πέσουν εκεί που πρέπει; θα έλεγα στο φίλο να ψάξει Ελλάδα και θα βρει πολύ καλή μηχανή και πιο σίγουρη σαν επιλογη. |
![]() |
|
|