![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εφτιαξα και εγω ενα βιντεακι με τα εξτρα τις καλης μου.....πλακα εχει απολαυστε το
![]() http://s701.photobucket.com/albums/w...t=8d7e76f3.pbr Last edited by edmark; 16-06-2009 at 01:12. |
|
|||
|
|||
![]()
"Τούμπανο" το εργαλείο το έχεις!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Έντυ! Και για τα καλούδια που έβαλες και για το βιντεάκι που μας ετοίμασες!
|
|
|||
|
|||
![]()
Γυμνή την άφησες ....................βάλε και κανένα αξεσουάρ πάνω
![]() . . . . . . .. .. Το βιντεακι τελειώνει με το ουράνιο τόξο ή μου φάνηκε ???? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα η δικη μου ειναι πολυ λιτη!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ...με ποιο προγραμμα το δουλεψες? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:sm4::sm4:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις ριξει πολυ χρημα ρε αδερφακι μου.Ολα τα εξτρα καλουδια πολυ ομορφα.........εκεινη την θηκη για το ποτηρι την ηθελες μου λες.........τουμπανακι το εχεις ομως,μπραβο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=antonis1150GSA;40897]Εχεις ριξει πολυ χρημα ρε αδερφακι μου.Ολα τα εξτρα καλουδια πολυ ομορφα.........εκεινη την θηκη για το ποτηρι την ηθελες μου λες.........τουμπανακι το εχεις ομως,μπραβο
Φιλε Αντονη θα σε μαλωσω, λολ , ο "φραπεδο-μεταφορεας" ειναι το πιο σημαντικο εξτραδακι που εχω βαλει, τεσταρισμενο στην εθνικη με φραπεδουμπα και με ταχητητες 180-205χλμ/ω και δεν χανει σταγονα ....σορυ αλλα εμεις οι ευσωμοι μας αρεσουν οι ανεσεις ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αστεία Video ας μπουν εδώ.. | kostas_366 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 86 | 19-08-2009 12:52 |
Ιστορικό (πλέον) video...! | gemara | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 11 | 23-02-2009 12:24 |
GS Video | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 19-02-2009 23:13 |