![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τα χλμ στον ηλεκτρονικο πινακα ανεβαιναν η ωρα για Service ζυγωνε. Οι μερες περνουσαν, το service ερχοταν. Όμως στο ταμειο δεν υπηρχε φραγκο. Δυσκολα τα πραγματα. Επισκεψη για βολιδοσκοπηση στην επισημη αντιπροσωπεια της πολης. Το τι θα ελεγε περιπου γνωστο αλλα αυτό που ακουσαν τα αυτακια μου περα από κάθε φαντασια. Υπηρεσιες service 30% πανω απο τις περσινες τιμες. Μια επισκεψη σε ένα άλλο γνωστο συνεργειο της πολης σε BMW ηρθε να επιβαιβεωσει τις υπόνοιες που ειχα ότι και αυτος θα ηταν ακριβος για τα δικα μου δεδομενα.
Μια ακτιδα φωτος και η ελπιδα ότι υπαρχει Θεος και για έναν ταπεινο Σαλονικιο BMWδακια εδωσε ο xurxes. Εμεις παμε και τα περνουμε μονοι μας από ένα μαγαζι και μετα ολοι μαζι κανουμε service. Πεσαν οι πληροφοριες τι περνω και από πού. Κοστος 60 ευρω. Χαμογελο εσκασε στο χειλακι. Εβαλε και το χερακι του ο Πατερ Βασορφα εκ των Αθηνων (μεγαλη η χαρη του) με δωρεα τσιμουχα διαφορικου. Το cd επαιζε το κανε υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος. Ωραια. Εχω τα υλικα. Πως μπαινουν (να ναι καλα τα μαστορια του φορουμ) ξερω. Χωρο δεν εχω, εργαλεια δεν εχω, λεφτα να παω να τα παρω δεν εχω… Αρχισαν τα συννεφα να μαζευοντε παλι. Οι μερες περνουν. Τα χλμ μαζευοντε. Πλεον εχουν περασει το ψυχολογικο οριο των 20.000 και εχουν παει 23.000. Μεγαλε εχασες την μπαλα παλι. Ξανα μανα από την αρχη. Φωτο : Η χαμενη μπαλα. ![]() Και εκει που τα πραματα ηταν παλι δυσκολα ερχεται ο από μηχανης Θεος. Ο ανθρωπος ορχηστρα. Ο τζαμπας ζει και δεν είναι στο γνωστο πολυκαταστημα. Jarhead service services - Μουτρο ελα σπιτι να το κανουμε μαζι. Μονο να κανονισουμε μια μερα που να εχω χρονο. Τι εχουμε να κανουμε. - Αγορι να στα πω όλα μαζι η ένα ένα???? - Ριξτα ρε δεν μασαω!!!! Τα ριχνω και εγω όλα μαζεμενα (τι το θελα) Του ρθαν λιγο αποτομα. - Εχεις πολλα να κανεις. Καλα θα ξεκινησουμε και ότι προλαβουμε. Τα υπολοιπα άλλη μερα. - Νo problemo senior ![]() - Να δω λιγο το προγραμμα και με την υπηρεσια και θα σε πω!!!!!!! Αναμονη λοιπον μεχρι να δωσει ο φανταστικος Σωκρατης το οκ για να παρουν φωτια τα κατσαβιδια!!!!!!!!! Περασε ο καιρος λοιπον και χτυπαει το κινητο. -Ελα μουτρο εδώ jarhead παρασκευη 9 του μηνος στις 14.00 να σε εδω με τα υλικα να ξεκινησουμε. - Οκ αγορι θα ειμαι!!!!! Ευχαριστω!!! Ηρθε η Παρασκευη, στην μπαγαζιερα τα υλικα, μαζεψα και κανα δυο εργαλεια που χρειαζομασταν και ξεκινησα και εγω μεσα στην καλη χαρα για Περαια. Στο δρομο ένα τυχαιο συμβαν με ένα περιπολικο που κυνηγουσε ένα αμαξι με αφησε παγερα αδιαφορο Φωτο : Η καταδιωξη. ![]() συνεχιζεται..... Last edited by MOYTPO; 12-11-2012 at 18:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό, θα το προτιμήσω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε απιθανες φωτο...περιμενω το.....γδυσιμο εξαγωγη και ...τοποθετηση τσιμουχας
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να δω πως θα βγάλεις τα μπουζί και πως θα ρυθμίσεις βαλβίδες στην μπουμπού σου ρε αλήτη μηχανόβιε...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Φανταστικε Χρηστο μην το αποπαιρνεις το παιδιιιι!! |
|
|||
|
|||
![]()
Και πριν ακούσω την συνέχεια την ποιότητα του Jarhead και του φίλου Vasorfa νομίζω την ξέρουμε όλοι στο φόρουμ. Καλές δουλειές παιδιά και να πανε όλα καλά!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ πάω ακόμα στον Θανάση που είναι και.....μουσάτος ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() αλλα τα εμβολα ολα τα λευτα JE ! |
|
|||
|
|||
![]()