![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα
αν θυμάμαι καλά παίζει κάποιος συμφορουμίτης ψυκτικός/airconditionas έχω ένα samsung inverter AQV09FAV και όπως είπε το επίσημο service μάλλον λόγω αυξομείωσης τάσης έκαψε εσωτερική και εξωτερική πλακέτα. τα sn ειναι DB9304265B & DB9305619A εκτιμόμενο κόστος περίπου €295-300 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ξέρετε αν μπορώ να βρω κάπου ανταλλακτικά απο εξωτερικό?? κάθε πρόταση/βοήθεια ευπρόσδεκτη ευχαριστώ Χρήστος |
|
|||
|
|||
![]()
brasidas12 νομίζω...........
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί να έχει κάψει πυκνωτηκαι όχι πλακέτα.κοστος 30 ευρώ ψάχτο γιατί σου παίρνουν για πλακέτα και απλά σου αλλάζουν πυκνωτη
|
|
|||
|
|||
![]() Είμαι της άποψης να τηλεφωνήσεις στον Μύρωνα. Δεν έχω το τηλ του. Η πλακέτα πάντως επισκευάζεται. Εάν δεν μπορεί ο μύρων θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.O ΚΑΤΟΥΜΑΣ είναι δίπλα μου. Μην δίνεις πάντως τόσα χρήματα . Αγοράζεις καινούργιο. ......................... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αρχική σελίδα |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα
Περιμένω τηλεφώνημα από Μύρωνα…εννοείται ότι δε δίνω 300 για να επισκευάσω κάτι που καινούργιο έχει 450. Πήρα 2-3 τηλέφωνο που επισκευάζουν πλακέτες αλλά οι απαντήσεις εμπεριέχουν πολλά «αν»…αν είναι universal, αν βρούμε τα σχέδια, αν, αν , αν…και κόστος άγνωστο…από 30 μεχρι 100+ Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια Χρήστος |
|
|||
|
|||
![]()
χρηστο καλημερα...συγνωμη που δεν σε πηρα χθες αλλα ετρεχα εως αργα.θα σε παρω σημερα τηλ το βραδακι οκ;;;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()