![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
κι επειδή όπως λένε και στο χωριό μου
Once a Boxer Lover Always a Boxer Lover Υιοθετήθηκε χθες από μένα, βρέθηκε να περιφέρεται μόνη της από φίλο οδηγό ταξί, την έβαλε αγγελία, δεν την αναζήτησε κανένας και ήρθε στα χέρια μου. Απίστευτος χαρακτήρας και πολύ καλόβολο σκυλί. Είμαστε μαζί περίπου 30 ώρες και μ' έχει κερδίσει με την συμπεριφορά της. Έκανα 500 χλμ για να την φέρω στην Πάτρα αλλά οι αγκαλιές και τα παιχνίδια που έκαναν η κόρη μου και αυτή, με αποζημίωσαν στο ακέραιο. |
|
|
|||
|
|||
|
από μωρό .μεγάλωσα με μποξεΡ.......Απίστευτο χαρακτήρα έχουν αυτά τα σκυλιά. ......μπράβο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Κι εγώ μόνο καλά λόγια έχω να πω για τη φυλή αυτή, από 12 χρονών έχω μπόξερ.
Η "Ζάρα" όμως είναι ότι πιο τρυφερό έχω δει. Τόσο καλόβολο σκυλί δεν έχω ξαναδεί, αφού να φανταστείς δεν έχω ακούσει ακόμα τη φωνή της (μόνο το ροχαλητό της δίπλα στο αυτί μου). |
|
|
||||
|
||||
|
Κούκλα είναι Μπιλάκο ...
![]() Καλή συμβίωση ... ![]() .
|
||||
|
||||
|
... εεεεεε ... τώρα θα στα χώσουν ... ![]() Το τραβάει το σπαμάρισμα ο οργανισμός σου ... ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
|
Απιθανα σκυλια με εξαιρετικο χαρακτηρα!!!Σιγουρα αξιζε ο κοπος σου και θα σε αποζημιωσει!!! Εγω απο το 98' που πεθανε ο δικος μου,τον οποιο ειχα βρει στον δρομο περιπου 6 μηνων, δεν ξαναπηρα,αλλα εαν ξαναπαρω,μονο μποξερ θα ειναι... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο για την κίνηση
![]() Κουκλάρα! Δεν υπάρχει πιο αστείο σκυλί, σχεδόν προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή κάνοντας σου πλάκες... Και με τα παιδιά τα πάνε περίφημα! Κι εγώ τρελαίνομαι για αυτά... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||