![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πωλείται κράνος Shuberth S2 Άσπρο - Γρι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ!! Μέγεθος Medium
Schuberth S2 Lines White/Grey - FC-Moto Shop Πληροφορίες και κριτικές Motofashion.gr S2 | Schuberth GmbH Helmet review: Schuberth S2 - Motorbike Helmet Reviews | MCN Φωτογραφίες από το εν λόγο κράνος.... Το πακέτο περιλαμβάνει: θήκη κράνους, αντιθαμβωτική ζελατίνα (pinlock), υποσαγώνιο και βιβλίο με οδηγίες ![]() ![]() Με τις ζελατίνες............ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Με εσωτερική φιμέ ζελατίνα που δεν παραμορφώνει.......... ![]() Με τα ταμπελάκια λέμε...... ΑΦΟΡΕΤΟ! ![]() ΤΙΜΗ 520 ΕΥΡΩ!!!! Δεν συμπεριλαμβάνεται το σε-μεν!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Θανάσης - Αθήνα 6983514293 |
|
|||
|
|||
![]()
καλορηζηκο κε καλοφορετο !!
δεν θα σου το στερησω ....να στο αφησω να το χαιρεσαι !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και πολύ καλά κάνεις!! Έτσι, μπορεί να το πάρει κάποιος που θα το αξιοποιήσει.......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλοπουλητο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πωλείται κράνος Shuberth S2 Άσπρο - Γρι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ!! Μέγεθος Medium
Schuberth S2 Lines White/Grey - FC-Moto Shop Πληροφορίες και κριτικές Motofashion.gr S2 | Schuberth GmbH Helmet review: Schuberth S2 - Motorbike Helmet Reviews | MCN Φωτογραφίες από το εν λόγο κράνος.... Το πακέτο περιλαμβάνει: θήκη κράνους, αντιθαμβωτική ζελατίνα (pinlock), υποσαγώνιο και βιβλίο με οδηγίες ![]() ![]() Με τις ζελατίνες............ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Με εσωτερική φιμέ ζελατίνα που δεν παραμορφώνει.......... ![]() Με τα ταμπελάκια λέμε...... ΑΦΟΡΕΤΟ! ![]() ΝΕΑ ΤΙΜΗ 500 ΕΥΡΩ!!!! Δεν συμπεριλαμβάνεται το σε-μεν!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Θανάσης - Αθήνα 6983514293 |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια το κρανος τα σπαει!!!!
Εχω το ιδιο σε λευκο ![]() Το φοραω 3 μηνες τωρα. Τελεια εφαρμογη, Πολυ καλος αερισμος, Δεν θολωνει με τπτ με το Pinlock ουτε παραμορφωνει... Εγω το πηρα 480Ε αλλα το λευκο λεμε. Η τιμη ειναι σουπερ. Κλοπουλητο φιλε... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εχω ένα shoei xr1100 αλλά η ποιότητα κατασκευής του schubeth είναι άλλο επίπεδο. Ειδικά η φιμέ ζελατίνα από μέσα είναι παρα πολύ βολική. Έχω στο καθημερινό μου κράνος και τσαντίζομαι που δεν έχει το Shoei! Το αγορασα 590 ευρώ στην Ελλάδα - σχεδόν όσο να το έφερνα από Γερμανία από το FCmοτο. Ας είναι καλά η ασφαλιστική..... ![]() Πάντως αν δεν το πουλήσω μέχρι το Πάσχα, θα σκοτώσω το XR1100 και θα κυκλοφορώ με αυτό...... |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΙΜΗ 500 ΕΥΡΩ!!!!
up.......... |
|
|||
|
|||
![]() |