![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ SERVICE ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ
ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ-ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ-ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΟΥΖΙ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΣΑΣΜΑΝ-ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ INJECTION ΑΛΛΑΓΗ ΥΓΡΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ SERVICE ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ Κ ΓΡΑΣΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΟ ΠΑΛΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ Κ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ. ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 80 ΕΥΡΩ Κ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ 70ΕΥΡΩ. ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ SERVICE ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Επισκευάζει μόνο BMW η είναι γενικό συνεργείο?
Απλά από περιέργεια ρωτώ, δεν έχω κάποιο κόλλημα... Επειδή εδώ στο Άργος αν πας σε γενικό συνεργείο το πιθανότερο να σου χαλάσουν και ένα δυό άλλα πράγματα ![]() θέλω πάντα να είναι εξειδικευμένος ο τεχνίτης... σιχαίνομαι τους τεχνίτες:"όλα τα σφάζω" ![]() Μην γράφεις με κεφαλαία σε παρακαλώ, είναι σαν να μας βάζεις τις φωνές ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι γενικο συνεργειο αλλα εχει κανει αρκετες BMW κ απο αυτα που συζητησαμε οντως ο ανθρωπος το εχει
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου οι τιμες ανταλλακτικων δεν βγαινουν 70 ευρω ουτε με τιμες κοστους!! Μηπως να μας εγραφες αναλυτικα ποσο εκανε το καθε τι και τι ηταν??
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα castrol 20w50 τα αγοράζω 20,00€
Την βαλβολινη castrol 75w90 gl5 9,00€ Τα μπουζια NGK 26,00€ το φιλτρο λαδιού 9,00€ το φιλτρο αέρος 14,00€ Υγρά φρενων ![]() ΣΥΝΟΛΟ= 78,00€ Όλα τιμές απο έμπορο,,,,,, αγορασμενα σαν ιδιώτης με απόδειξη!!! Η BMW μου τα δίνει 25-45% ΤΑ ΊΔΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ποιο ακριβά!!!! σε σένα 70,00€ χρέωσε!!! Πως γίνεται ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνωμη παιδια τα ανταλακτηκα ηταν δικα μου κ οι τιμες
λαδια castrol 20-50 20ευρω φιλτρο λαδιου 7 ευρω φιλτρο αερος 11 ευρω 4 μπουζι 24 ευρω βαλβολινη 75-90 7ευρω τα υγρα φρενων ηταν μεσα στην εργασια |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα μπουζια ngk? Τα αγορασες απο Θεσσαλονίκη;; |
|
|||
|
|||
![]()
castrol λαδια
ngk μπουζι με διπλη ακιδα manool βαλβολινη man φιλτρα ολα αγορασμενα απο θεσσαλονικη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Sent from my Hand using Fingers |
![]() |
|
|