![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στο forum... όπως λέει κ ο τίτλος Ζητείται Bmw R 1200 GS απο το 2008 & μετά με 30.000 max. ανεβάζω αυτό το θέμα εδώ μετά απο μια ματιά που έριξα σε αγγελίες και δυστιχώς δεν βρήκα κάποια " ευκαιρεία" που να έιναι η μηχανή καλή κ σε λογική τιμή και φυσικά δεν μου αρέσει να παίρνω τηλέφωνα και να κάνω παζάρια... Η αγορά θα γίνει φυσικά με μετρητά και το ποσό θα εξαρτηθεί απο την κατάσταση , το έτος, τα χλμ, τα εξτρά κτλπ...
Ευχαριστώ για την φιλοξενία κ ελπίζω σύντομα να τα πούμε κ απο κοντά με την νέα μου GS. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηρθες στην παρεα μας...ευχομαι να βρεις αυτο που θελεις και συντομα μαλιστα .εδω ειναι αρκετα φιλαρακια που πουλανε αξιοζηλευτα bmw ΑΛΛΑ περνα πρωτα απο τα καλώς ήλθατε για να σε γνωρισουμε και ΟΛΑ θα γινουν...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θα περάσω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου καλωσόρισες
οι έννοιες «ευκαιρία» και «καλή τιμή» είναι αρκετά σχετικές και υποκειμενικές εν προκειμένο… Για σένα ευκαιρία μπορεί να είναι τα Χ ευρώ …για μένα που την αγόρασα καινούργια 3Χ η ευκαιρία γίνεται αυτόματα σκότωμα Όπερ μεθερμηνευόμενο, πες μας καλύτερα ένα εύρος τιμής στο οποίο επιθυμείς να κινηθείς για να μη χάνει κανένας το χρόνο του με άκυρα ποσταρίσματα και προσφορές…. Υ.γ. «ευκαιρία» golf πουλάω σε άλλο ποστ….μήπως να άφηνες τη μηχανή γι αργότερα???...χαχαχαχα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() βέβαια και εγώ πούλησα πρόσφατα ένα vstrom 650 του 1/2010 με 22.000 χλμ. και πήγαινα και στην πλατεία του χωριού μου... 500+ χλμ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε 2 1/2 χρόνια έχω 55.000χλμ και ακόμη αισθάνομαι ότι ο κινητήρας ανοίγει |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως τον Δημητρη.
Υπαρχει ενα GS στο Βολο μοντελο του 2010 τα χιλιομετρα εναι περιπου 9000 και ητην τιμη του δεν την ξερω ειναι απο γνωστο μου ειναι σε αψογη κατασταση με καγκελα και προβολακια Αν θες παρε με τηλ |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Τόλη για το ενδιαφέρον. Δεν έκατσε.. η αναζήτηση συνεχίζεται λοιπόν...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
όσο για το golf ... ασε και γω το πούλησα το αμάξι... |
![]() |
|
|