![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πριν 2,5 χρόνια αποφάσισα να γραφτώ στο Forum (GS Forum Το Ελληνικό Forum για τις Μοτοσικλέτες BMW �|�) επειδή με παρότρυνε ένα ήδη μέλος του Forum. Στην αρχή είχα τις επιφυλάξεις μου επειδή η λειτουργία των Ελληνικών φόρουμ δεν βασίζεται στην ελεύθερη γνώμη των μελών αλλά στην ελεύθερη γνώμη, ορισμένων μελών τους οποίους πρέπει να σέβονται οι υπόλοιποι. Έτσι λοιπόν επειδή διαπίστωσα ότι και σε αυτό το φόρουμ συμβαίνει το ίδιο, αποφάσισα μετά από 2 μήνες (από την ημέρα εγγραφής μου) να διαγραφώ.
ΕΕΕμμμμ μάλλον υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο... εεε συγνώμη χωρίς τον administrator. Προσπαθώ δύο χρόνια τώρα να διαγραφώ από το Forum και να μην λαμβάνω μηνύματα στο προσωπικό email μου, αλλά αυτό φαίνεται είναι αδύνατον. Έχω στείλει επανειλημμένα μηνύματα προς τους διαχειριστές του Forum αλλά με έχουν γράψει στα (να μην πω που…..). Και ρωτάω εγώ τώρα… Δε μου λέτε κύριοι, τι πρέπει να κάνω για να με διαγράψετε? Μήπως να ακολουθήσω την νομική οδό? Τώρα θα μου πείτε: καλά ρε μεγάλε, πως κάνεις έτσι για λίγα μηνύματα που λαμβάνεις στο email σου και θέλεις να αναστατώσεις τον κόσμο? Πως κάνεις έτσι? Και απαντάω. Ναι όντως δεν είναι τα μηνύματα που λαμβάνω…. Είναι το γ@μώτο της υπόθεσης που ενώ θέλω να διαγραφώ, οι υπέυθυνοι του Forum δεν με διαγράφουν. Εάν διαβάσατε παραπάνω είναι αυτό που έλεγα ότι επικρατεί ένας παράλογος αυταρχισμός και σε αυτό το Forum, πράγμα που με έχει απομακρύνει από τέτοιου είδους Forum. Για αυτό λοιπόν αγαπητοί διαχειριστές, διαγράψτε με από το Forum αυτό. Ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση. Υ.Γ 1: Επειδή ξέρω ότι μπορεί να σκεφτείτε πολλά για εμένα και επειδή θα θέλατε να αποδείξετε ότι η έννοια ενός Forum είναι, το κάθε μέλος να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, μπορείτε να αφήσετε το Post αυτό λίγες ημέρες παραπάνω ώστε να μπορέσω να απαντήσω σε τυχόν σχόλια αναρτηθούν σχετικά με το Post μου…. Λέω εγώ τώρα μπας και καταλάβετε ότι τα φόρουμ δεν είναι μαγαζιά αλλά είναι εικονικοί χώροι ανταλλαγής σκέψεων με σχόλια είτε αρνητικά είτε θετικά. Υ.Γ 2: Βέβαια εγώ με την σειρά μου, έχω κάνει print/screen το Post αυτό, σε περίπτωση που φοβηθείτε τα αρνητικά μου σχόλια. |
|
|