![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πουλάω το πακέτο που περιλαμβάνει
Tablet Huawei S7 Tablet 7" + GSM κινητό + WiFi + Android + 3G σε πολύ καλή κατάσταση μονο η συσκευή με τον φορτιστή της. Με συνεχή χρηση ΜΟΝΟ WiFi κρατάει περι 2 ωρες η μπαταρία...δεν το εχω χρησιμοποιήσει ως κινητό ή απλά για παιχνίδια και δεν ξερω ποσο χρόνο θα κράταγε η μπαταρία αλλά βρίσκεις στο Internet περι τα 5€ καινούρια μπαταρία αν καποιος θέλει να την αλλάξει. Huawei IDEOS S7 - Full phone specifications Κινητό Blackbery Curve 8520 πολύ καλή κατάσταση, απο Αγγλία (εχει Αγγλικά και Ελληνικά αλλά βάζεις οποια γλώσσα θελεις μεσω του Blackberry Desktop Software που κατεβαζεις δωρεάν), μονο με φορτιστή και καλώδιο usb συνδεσης με pc BlackBerry Curve 8520 - Full phone specifications Φωτογραφική NIKON Coolpix L26 ΡΙΣΤΗ με ελάχιστη χρήση ΜΑΥΡΟ χρώμα Χρησιμοποιεί 2 μπαταρίες ΑΑ για την λειτουργία της Ελληνικής Αντιπροσωπίας Εγγύηση εως 21/03/2013 στο κουτι της κομπλέ σαν ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ! Nikon | Imaging Products | Product Archive - Specifications - COOLPIX L26 ΟΛΑ ΜΑΖΙ 220,00€ μετά απο κατάθεση στην τράπεζα και έξοδα αποστολής δικά μου. |
|
|||
|
|||
![]()
μερικες φωτο απο τα πράγματα
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλοπούλητα.Γράψε αν θέλεις πόσο παλιά είναι το καθένα.Για εγγυήσεις πότε λήγουν αν έχουν
|
|
|||
|
|||
![]()
να 'σαι καλα....
περι παλαιότητας δεν ξερω μιας κι εκτος της φωτογραφικης που ειμαι 1ος ιδιοκτήτης, τα υπόλοιπα 2 τα εχω πάρει μεταχειρησμένα χωρις συσκευασίες (οπως περιγραφω) και δεν ξερω τπτ για τις ημερομηνίες και τις εγγυήσεις (προφανως δεν εχουν και για την φωτογραφική γράφω παραπάνω) |
|
|||
|
|||
![]()
η τιμή ειναι συζητήσιμη
|
|
|||
|
|||
![]()
Σπάει το πακέτο ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
......αν και δεν το θελω....αλλά τεσπά....ισως το σπάσω....
να το δούμε......τι σε ενδιαφέρει.....? |
|
|||
|
|||
![]()
κοπέλια το tablet έφυγε...οποτε μενουν τα 2 (Blackberry και NIKON)
MAZI πακέτο απο 145,00€ στα 135,00€ |
|
|||
|
|||
![]()
Sorry δεν είδα την ερώτηση
![]() Για το Blackberry ενδιαφέρομαι, για ένα φίλο. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Α....ναι...παίζει πώληση....
δες την σχετική αγγελία στο παρακάτω σύνδεσμο και πες μου http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%89%C...3%CE%B7-35047/ |
![]() |
|
|