![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν από καμιά 30αριά χρόνια,
είχα διαβάσει στο περιοδικό "Γερμανικό motorad", ότι οι μοτοσυκλέτες πρέπει να έχουν αναμμένα τα μεσαία φώτα τους κ την μέρα !!! Κι αυτό γίνεται, για να είναι όσο το δυνατόν πιο ευδιάκριτοι στην κυκλοφορία, μιας κ αν δεις την μοτοσυκλέτα από μπροστά, έχει πολύ μικρό όγκο, με αποτέλεσμα σε μια διασταύρωση, όπου ο απέναντι οδηγός από βιασύνη, με μια γρήγορη ματιά δεν σε προσέχει κ άθελάτου σε αγνοεί ... Για να μην πούμε το πόοοοσο δυσδιάκριτος είναι ο μοτοσυκλετιστής - χωρίς φώτα - απ' τους καθρέφτες των αυτοκινήτων ... Από τότε λοιπόν που το διάβασα, είχα πάντα τα μεσαία φώτα αναμμένα ... Μια ωραία πρωία - προπορευόμενο περιπολικό - μου κάνει νόημα να σταματήσω ... Παρκάρω δεξιά, βγάζω το κράνος κ τον κοιτάω που με πλησίαζε, να δω πώς κ γιατί θα μου χώσει την κλήση ... Ερχόμενος λοιπόν μου λέει ... γιατί έχεις αναμμένα τα φώτα σου ??? - Σου συμβαίνει κάτι επείγον ... πας σε νοσοκομείο ??? - Όχι του λέω ψαρωμένος ... απλά για να με βλέπουν ... - Σβήστα τώρα κ να μην τα ξανανάψεις μέρα ... μόνο μετά το σούρουπο ... - Μαααα ... του λέω ... έχω διαβάσει - κ το βρίσκω πολύ σωστό - τα φώτα να είναι αναμμένα μέρα/νύχτα ... για λόγους ασφαλείας ... ... και μου απαντάει ... ψιλοαπειλητικά ... - Τώρα τί καταλαβαίνεις ... τα σβήνεις ή θέλεις να σε γράψω ??? Φυσικά τα έσβησα, τον χαιρέτισα κ έφυγα ... Μετά από πολλάααααα χρόνια, αυτό έγινε κανόνας ... Και θέλω να πιστεύω, πως τ' αναμμένα φώτα ΚΑΙ την μέρα, έχουν σώσει αρκετούς από μας ... . |
|
|||
|
|||
![]()
Μα και συ ρε Νίκο! Νόμιζες ότι είσαι στη Σουηδία!
Ψιλοσπάμ, αλλά με αυτούς τους αχαρακτήριστους οδηγούς αυτοκινήτων που έχουν αναμμένα και τα φώτα ομίχλης θα γίνει τίποτε;! Τα ανάβουν και νομίζουν ότι η μπακατέλα τους δείχνει υπεραυτοκίνητο! Γιατί άμα μου πει κανείς ότι βλέπει καλύτερα, ιδίως μέσα στην πόλη θα πηδηχτώ από το παράθυρο! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι είναι όμως πιο ωραίο
![]() Και προσωπικά δεν με ενοχλεί κιόλας,όταν έχουν μεγάλη σκάλα όμως,ναι,ενοχλούν...πολύ Στάλθηκε από το HTC One μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό το βίντεο.
Οσο για τα προβολακια που τα ανοίγω κι εγω, προτιμώ να "ενοχλω" όχι να στραβωνω, παρά να με πάρει κανείς αμπαριζα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|