![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πωλείται Tankbag για το BMW R1200GS απο 2008 και νεώτερα μοδέλα Πρόκειτε για το γνωστό γνήσιο Tankbag, το μεγάλο μέγεθος που ταιριάζει σε όλα τα R1200GS μοντ. 2008 και πάνω. Δεν το δίνει για αντβέ, αλλά θα μπορούσε κάποιος να το προσαρμόσει. Πλήρως λειτουργικό και χωρίς ελλατώματα στα φερμουάρ. Η κατάσταση του με άριστα το 10 είναι 7 Το 7 το βάζω για κάποιες φθορές που έχει στο κάτω μέρος εκεί που ακουμπά στο ρεζερβουάρ, αλλά είναι πλήρως λειτουργικό και δεν φαίνονται οι φθορές! Εξωτερικά γύρω-γύρω και επάνω στην ζελατίνα δεν έχει φθορές ούτε βρωμιές από την χρήση και εξωτερικά κ εσωτερικά σαν καινούργιο! Έχει εσωτερικό αδιάβροχο κάλυμμα, αφαιρούμενο εξωτερικό τσαντάκι. Η τιμή στα 120 ευρώ. Υπάρχει και το λαμάκι προσαρμογής κομπλέ, πωλείται εξτρά από την BMW! Παραθέτω από το REALOEM : Παρακάτω βλέπετε τιμές σάκου και βάσης σε δολάρια Αμερικής σαν καινούργιο, δεν ξέρω πόσο πωλείται εδώ στην Ελλάδα. Σάκος ρεζερβουάρ μεγάλος 12-17 ltr Αρ. Ανταλ.: 71607713014 τιμή:$377.94 Βάση στερέωσης σάκου ρεζερβουάρ πίσω Αρ. Ανταλ.: 71607713016 τιμή:$33.56 Το αγόρασα στο ebay και το πουλώ γιατί δεν θέλω να κάνω πατέντα προσαρμογής. . Last edited by siraxanz; 27-05-2013 at 01:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα Χάρη, θα με ενδιέφερε. Μες την ημερα θα επικοινωνήσουμε. Φώτο που να δείχνει τις φθορές μπορείς να βάλεις?
Last edited by gelasios; 26-05-2013 at 08:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Δευτερος στην σειρα.Οντως καποια φωτο θα ηταν ποιο κατατοπιστικη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok παιδιά θα προσπαθήσω να βάλω φωτο, αν και σήμερα μου είναι δύσκολο!
Τηλ υπάρχει στο προφίλ μου, αν δεν το απαντώ είναι στο αθόρυβο, στείλτε σμσ Προχωρώ με τίς φωτό και τα λέμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ ωραία, περιμένουμε τις φωτογραφίες. Τηλ δεν σε παίρνω για να μην ενοχλήσω. Αν είναι μιλάμε αύριο. Καλό απόγευμα.
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Κάτω μέρος με φθορά
![]() Αδιαβροχη εσωτερική προστασία ![]() Στοιχεία ![]() Θήκη για κινητο η GPS ![]() Φθορές: ![]() Φθορές: ![]() Κράνος full face: ![]() Χρειάζεται να ανοίξει το φερμουάρ επέκτασης για να χωρέσει το κράνος:
Last edited by siraxanz; 27-05-2013 at 01:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραία! Χάρη το κλείνουμε! Το θέλω. Θα σου τηλ. αύριο, για να συνενοηθούμε! Ευχαριστώ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Οκ Γιώργο
|
|
|
|||
|
|||
|
Το εργαλειο ταξιδευει για Ηρακλειο, από Παρασκευη ζητησε το στα ΕΛΤΑ σαν συστημενο οχι σαν δεμα
Αν σου αρέσει μιλαμε παλι
Last edited by siraxanz; 30-05-2013 at 17:14. |
![]() |
|
|