Αντλία βενζίνης GS1150
Ένα βράδυ λοιπό που γύριζα από την δουλειά στο σπίτι, κάπου στην Θεσσαλονίκη, και εκεί που είμαι στο φανάρι νοιώθω κάτι σαν ατροφία στην χοντρή μου ( GS1150 ).
Ανάβει το φανάρι δίνω 2 – 3 γκαζιές τέρμα γιατί νομίζω ότι είναι κανένα σκουπίδι, αλλά μετά από λίγα μέτρα το γκάζι δεν άκουγε και πήγαινα για λίγα μέτρα με τη φόρα και με τον άνεμο.
Σταματώ δεξιά, ανοιγοκλείνω διακόπτη πατάω μίζα τίποτα. Καθώς καθόμουν και σκεπτόμουν τι μπορεί να συμβαίνει θυμήθηκα ότι δεν άκουσα καθόλου τον ήχο της αντλίας βενζίνης.
Φορτώνω τη χοντρή στο τρέιλερ και την πάω σπίτι.
Την άλλη μέρα βγάζω την αντλία από τη χοντρή και διαπιστώνω ότι όντως το είπε το ποίημα . Παίρνω δύο τηλέφωνα και οι τιμές που ακούω είναι από 380 έως 420 ευρώ. Μιλώντας με ένα φίλο μου λέει ότι τα BMW έχουν πολλά ανταλλακτικά από αυτοκίνητα και έτσι λοιπών κατέβηκα στη διοικητηρίου μπήκα στο πρώτο μαγαζί που βρήκα και αγόρασα μια ίδια αντλία aftermarket με 45 ευρώ. Η συγκεκριμένοι αντλία δουλεύει λίγα bar παραπάνω, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο μηχανάκι επειδή υπάρχουν επιστρεφόμενα από την αντλία. προς το ντεπόζιτο και έτσι το μηχανάκι πάει καλύτερα σε συνάρτηση με akrapovic και φίλτρο αέρος Κ&Ν που έχω.
Είναι απαράδεκτο το ίδιο ανταλλακτικό στην αντιπροσωπεία να έχει 9 φορές παραπάνω από του εμπορίου.
Αυτά λοιπών για να μην μας θεωρούν κορόιδα .
|