![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
40 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ...ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
ΤΑΣΟΣ 6972285135...ΑΘΗΝΑ...(ΟΛΑ Νο 43) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 44 |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα!
Είναι τα γνήσια φαντάζομαι..... Συγνώμη απλά πάιζουν πολλές απομιμήσεις έξω... |
|
|||
|
|||
![]()
ολα απο ελλαδα τα εχω αγορασει...ειναι retro εκδοσεις που εβγαλε η nike...δλδ δν ειναι 20 ετιας παπουτσια...αυτο εννοω
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα jordan στην 4 εικονα πουληθηκαν....εμειναν τα αλλα 3 ζευγαρια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για να ειμαι εντελως ειλικρινης προς ολα τα μελη του φορουμ και επειδη τα παπουτσια ειναι μεταχειρισμενα και επειδη το ενα ζευγαρι πριν λιγο σταλθηκε σε ενα μελος στην τιμη των 30 ευρω + 9.40 τα μεταφορικα....κατεβαζω την τιμη στα 30 ευρω η οποια ειναι και τελικη...τα μεταφορικα δικα σας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε 45αρι εχουμε κατι? η αν καποιος γνωριζει μαγαζια με retro jordan?
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω τα ειχα παρει απο θεμιστοκλεους στο κεντρο της αθηνας αλλα το μαγαζι δεν υπαρχει πλεον...εχει κλεισει ..το μονο μαγαζι που ξερω να πουλαει retro jordan ειναι στην πλατεια της νεας σμυρνης...απεναντι απ την benetton kai sta 20 metra απ τα goodys...ψαχνω εδω και πολυ καιρο τα( jordan 7 bordeaux) ρε να μην μπορω να τα βρω πουθενα,παναθεμα τα...... σε 45 δν παιζει τιποτα...δν εχω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλησπέρα υπαρχει και ένα μαγαζί στη γλυφαδα μέσα σε ένα εμπορικό που έχει γενικά απο όλες της μάρκες όλα τα σχέδια που δεν παίζουν στα μαγαζιά τα επίσημα,αλλά και τα footlocker έχουν αλλά πιο ψαγμενοαμερικανιες.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επειδη οι πρωες εικονες αδικουν λιγο τα παπουτσια ...παραθετω και αυτες + αλλα 2 ζευγαρια jordan(και αυτα 43 νουμερο) και
εναν σακο adidas (50 ltr στα 15 ευρω) |
|
|||
|
|||
![]()
Τάσο, ενδιαφέρομαι για το σάκο !
Όποτε μπορείς, στο γνωστό μέρος -εγκρανής- ![]() να τα πούμε ! |
![]() |
|
|