![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πριν από μερικά λεπτά το νεότερο μέλος της οικογενείας Ντινόπουλου, ήρθε στον κόσμο!!!!
Ένα υγιέστατο μωράκι 3.200κ. γεννήθηκε και μάλλον μοιάζει στον Κώστα! Λίλιαν και Κώστα να το χαίρεστε και να είστε γεροί να το μεγαλώσετε!!! Έχετε τις ευχές όλων μας! |
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε Ντινοπουλε.......Πατερα!!!!!!
Να σας ζησει ο .....Λεβέντης!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα να σας ζήσει. Τυχεράκια ... κόρη ε?
Θα σου πάρει και τα σώβρακα κακομοίρη μου!! ![]() Γερή και δυνατή παιδιά, με υγεία! Να την χαίρεστε. :sm4: |
|
|||
|
|||
![]()
Να σας ζήσει. Να είστε πάντα καλά και να το δείτε να μεγαλώνει με αγάπη, χαρά, γαλήνη και ευτυχία.
|
|
|||
|
|||
![]()
Να σας ζήσει...Συγχαρητήρια και να είναι χαρούμενο πάντα Κωστή!!
![]() Ίδιο Ντινόπουλος είναι... |
|
|||
|
|||
![]() Πριν από μερικά λεπτά το νεότερο μέλος της οικογενείας Ντινόπουλου, ήρθε στον κόσμο!!!!
Ένα υγιέστατο μωράκι 3.200κ. γεννήθηκε και μάλλον μοιάζει στον Κώστα! Λίλιαν και Κώστα να το χαίρεστε και να είστε γεροί να το μεγαλώσετε!!! Έχετε τις ευχές όλων μας! + 100000000000 ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πατερα και μητερα σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να δειτε το -τα- παιδακι σας ευτιχησμενω και να έχει μια ΄τελεια ζωη οπως θελει αυτο!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να σου ζησει Ντινόπουλε και να το δεις όπως ακριβως θέλετε εσυ και η συζυγος σου!!!
υ.γ. Τωρα......αρχιζουν τα δύσκολα.........!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ντινο να σου ζησει.Να ζησετε και εσεις να τον δειτε ευτυχισμενο και χαρουμενο.
Να ειναι καλοχρονος κ'1200 ευχες ακομα |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να το πάρω? | doukas tasos | Κράνη | 14 | 25-06-2009 10:49 |
Να τα εκατοστήσεις Στράτο | HAWK_46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 20 | 20-03-2009 15:43 |
Ποια ειναι τα μεγαλυτερα προβληματα της συμβιωσης σου με την μοτοσυκλετα σου; | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 19-03-2009 11:19 |
Να μαι και εγω!! | danaos | Καλώς ήλθατε | 10 | 29-12-2008 21:26 |
Να 'μαι | DrRobotnik | Καλώς ήλθατε | 16 | 27-12-2008 23:18 |