![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχει ενδιαφέρον γι αυτό εδώ?
http://www.makan.gr/index.php?page=s...emid=1&lang=el Είναι σε άριστη κατάσταση, αν υπάρξει ενδιαφέρον ανεβάζω και φώτο. Τιμή στα 140€ λέω..... Ακούω....
|
|
|
|||
|
|||
|
Μηπως μπορεις να ανεβασεις φωτο να δουμε σε τι κατασταση ειναι?
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα ανεβάσω, αν με αφήσει το δίκτυο....
![]() ![]() ![]() Συνδέομαι μέσω κινητού και το σήμα είναι έως τραγικό! Υπάρχει βιασύνη? Αν ναι, στείλε πμ το mail σου να στείλω φώτο ή αν έχεις viber ακόμα καλύτερα. Μόλις πάω σε κανά χωριό παραδίπλα στις στέλνω. Αν δε βιάζεσαι τέλος του μηνού θα είμαι Αθήνα, οπότε ανεβάζω τα πάντα
|
|
|
|||
|
|||
|
οχι δεν ειναι βιαστικο θα περιμενω...οταν εισαι αθηνα περιμενω με ενδιαφερει...
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν σε ενδιαφέρει ανταλλαγή με μασπιε και διάφορα μέσα
|
|
|
|||
|
|||
|
Κατ' αρχήν προηγείται ο Δημήτρης από Ορεστιάδα.
Δεύτερον μασπιέ adve ήδη έχω και εκτός από κάποια θέματα με εξοπλισμό δικό μου και της γυναίκας μου, η μηχανή μου είναι υπέρ πλήρης
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντα μετά τον Δημήτρη αν δεν το θέλει όταν έρθεις Αθήνα θα ήθελα να το δω!!! Ευχαριστώ
|
|
|
|||
|
|||
|
ΟΚ
|
|
|
|||
|
|||
|
Βρήκα χρόνο και υπομονή, με "μπριζώσανε" και οι "λαστιχάδες"
![]() ![]() ![]() και ανεβάζω φώτο. 2,5 ώρες ανέβαζε το αιφονι στο φοτοκαλάθι ![]() ![]() ![]() με μια μπάρα σήμα (στα -110-115 παίζει...)Χαλάλι. Εδώ λοιπόν το tank bag. ![]() το μπροστινό πιάσιμο. τα γατζάκια με το πλαίσιό τους είναι μόνιμα στη μηχανή ![]() το πίσω βέλκρο, επίσης μόνιμα στη μηχανή και πάμε στο κυρίως μαραφέτι ![]() η όψη που βλέπει ο αναβάτης, φαίνονται και οι ιμάντες μεταφοράς. ![]() ανοικτό και ανεπτυγμένο στα 22 λίτρα ![]() το εσωτερικό ![]() οι θήκες του καπακιού με τα λαστιχάκια και τη θ'ήκη κινητού, όλα άψογα ![]() η μεγάλη θήκη στο καπάκι και έχει αφαιρεθεί η θήκη κινητού ![]() η αφαιρούμενη θήκη χάρτη - ζελατίνα ![]() πάνω όψη ![]() η μια πλάγια όψη ![]() και η άλλη! Τέλος
|
![]() |
|
|