![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τη μαμήσαμε.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμπτωματικά, χθες μιλούσα με φιλαράκι,
μόνιμο κάτοικο Βρυξελλών πλέον ... Μου έλεγε πως μεγάλη πολυεθνική, "αγοράζει" τα πρόστιμα από παραβάσεις οδηγών άλλης εθνικότητας από τη χώρα στην οποία τελέσθηκε η παράβαση, τα προπληρώνει και μετά τα αναζητά από τους παραβάτες στην προσωπική διεύθυνση καθενός ... Ήδη ο φιλαράκος μου, πλήρωσε 50 € πρόστιμο για παράνομη στάθμευση στην Ελβετία, εκ των οποίων τα 20 ήταν προσαυξήσεις ... ![]() . |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν κανουμε την κουτσουκελα μας πρεπει να την πληρωνουμε.Το προστιμο οταν δεν πληρωνεις ειναι βαρυ..οποτε να ειμαστε συνεπεις.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αχαααααα! Ήρθε και αυτό. Όχι, σιγά που θα έχαναν έσοδα. Ε, ρε τους φούστηδες!
Τέλος πάντων, δεν βλέπω λόγο πανικού. Για να σε γράψουν κάτι έκανες. Μην παρανομείτε και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Μην τους δίνετε την χαρά να παίρνουν λεφτά από 'σας. Μην τους επιτρέπετε να εφαρμόζουν τα βρώμικα σχέδιά τους. |
|
|||
|
|||
![]() παλι εχεις κανει τις κουτσουκελες σου.....????
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν 7 χρονια σε διακοπες που εκανα στην Ισπανια, με πηρε η καμερα να τρεχω με 137 χιλιομετρα σε δρομο με οριο τα 120 (ουτε που το καταλαβα) και μου ηρθε συστημενο γραμμα στο σπιτι μετα απο 3 μηνες με το προστιμο που ηταν 140 ευρω ή 90 αν το πληρωνα αμεσα....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sent from my GT-N8010 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
![]()
Το πλήρωσα με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το ίδιο θα συμβεί κ με νόμο που θα περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο κ με τα στεγαστικά,καταναλωτικά κ.τ.λ. Τι έκανε η μαφία; Πάρε 100 από τα 300 που σου χρωστά ο Παύλος γιατί εσύ τα έχεις ήδη ξεγραμμένα, δεν θα τα πάρεις ΠΟΤΕ. Δεχόταν ο Γιώργος κ ένα ωραίο πρωϊνό ο Παύλος άνοιγε την πόρτα του κ 2-3 πανύβλακες "φουσκωτοί" του έλεγαν απλά: "Αγόρασε το χρέος σου ο κ.Παπαρόπουλος. Αν δεν εξοφλήσετε 400 (υπάρχει κ ο "νόμιμος" τόκος), θα ξαναέλθουμε να αλλάξουμε την αισθητική-αρχιτεκτονική του χώρου σας κ του κορμιού σας." Απλά-λιτά-δωρικά ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ. ![]() |
![]() |
|
|