![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() 3km wheelie... Και γω θελωωωωωωω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έχει πρόβλημα με ..... αιμορροΐδες
και δεν μπορεί να καθίσει ;;;; ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος !!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
το βίντεο είναι ψεύτικο
είναι γνωστό ότι οι 1150 και οι 1200 (ειδικά οι δεύτερες) δεν σηκώνονται |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Εγώ θα το έπαιρνα πίσω αυτό... Και θα έλεγα σε κάποιον .......σχετικό (με το θέμα ![]() ![]() Υστ. βάζουμε ένα στοιχηματάκι? Όχι κάτι φοβερό, καφέ ας πούμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() σιγά μη τη σηκώνεις ![]() ![]() εγώ πάω το στοίχημα ότι δεν μπορείς να την σηκώσεις |
|
|||
|
|||
![]()
ούτε εγώ μπορώ να τη σηκώσω
με το ASC με τίποτα με κλειστό το ASC, με τετάρτη με τίποτα (δεν είμαι ο τύπος στο βίντερο γμτ) βλακεία είναι καλύτερα παπί |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω τον ξερω τον τυπο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βρε μπας κι εχει παθει λαστιχο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ το video είναι ψεύτικο το GS δεν συκώνεται!
Ο τύπος είχε βάλει σκαμνάκι προστά με πατίνι! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ. έχω ένα πιτσιρικά γύρω στα 10 στην γειτονιά μου που δεν τον έχω δει ΠΟΤΕ να καβαλάει το ποδήλατό του και με δύο ρόδες στο δρόμο! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την σωστή χρήση του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 39 | 17-07-2012 09:56 |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την ασφάλεια του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 11 | 12-07-2010 09:12 |
Κάνει το γύρο του κόσμου χωρίς να πληρώσει μία | nek21 | Διάφορα | 7 | 28-03-2009 22:53 |
Ελληνική Επανάσταση του 1821 για να μην ξεχνάμε... | riko46 | Ελλάδα | 4 | 25-03-2009 14:02 |
ΤΙ θα πει τόλμη....... | pepax66 | Χιούμορ | 13 | 12-03-2009 14:40 |