![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα συμφορουμίτες,
επειδή είμαι στην αναζήτηση ελαστικών για την μοτο μου, μήπως έχει κάποιος ψαγμένος καμιά πρόταση? Η χρήση είναι κυρίως άσφαλτος αλλά θα ήθελα, και λόγω απειρίας, να μην με προδώσει στις σπάνιες χωμάτινες εξορμήσεις μου!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κλασική ερώτηση Δημήτρη έχει ξανά τεθεί χιλιάδες φορές.
Ανάλογα την εποχή κάθε χρόνο βγαίνουν και καινούργια μοντέλα που ειναι "λένε" καλύτερα απο τα προηγούμενα. Γράψε λίγα παραπάνω : τι διαδρομές κάνεις ποσά χλμ άσφαλτο και ποσά χώμα το χρόνο. Το θες για μέσα στην πόλη κυρίως (άρα να ζεσταινεται γρήγορα) ή μόνο για μακρυνες διαδρομές ; Θέλεις να ειναι καλό στη βροχή περισσότερο ; Δίνεις περισσότερο βάρος στην διάρκεια του ελαστικού ; ή Στην κορυφαία απόδοσή του ; Πες μας περισσότερα. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Κυρίως πόλη δουλεύονται και με ενδιαφέρει το καλό κράτημα στο βρεγμένο και μάλλον μ' ενδιαφέρει περισσότερο η απόδοση
|
|
|||
|
|||
![]()
Dunlop TR-91 με κλειστά ματια:
1. Καταπληκτικό στην άσφαλτο. 2. Κρατάει απίστευτα σε βρεγμενο. 3. Η απόδοση του διαρκεί το πολύ 12-13.000 χλμ αν πηγαίνεις και ταξίδια. 15-16.000 αν είσαι κυρίως μέσα στην πόλη. |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Τα φοράω εδώ και ενάμιση χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρετε τι παίζει από τιμές?
κανένα καλό μαγαζί? |
|
|||
|
|||
![]()
Δες ομαδικές αγορές...... αγορά ελαστικών Αθήνα
Δες και αυτό http://www.gsforum.gr/f25/%CE%91%CF%...A%CE%AC-42906/ ίδια λάστιχα φοράμε ![]() |
![]() |
|
|