![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Scooter από τη Ducati
![]() ![]() Είχαμε αναφερθεί παλιότερα σχετικά με το θέμα, όμως τότε αποτελούσε απλώς μια ευφάνταστη -και «τρομακτική» για τους Ducatisti- ιδέα του σχεδιαστή Xavier Gordillo. Να όμως που σε πρόσφατο δημοσίευμα της η MCN, αναφέρει πως στη Bologna το σκέφτονται σοβαρά! ![]() Αν όλα αυτά σας ακούγονται σαν αποκυήματα κάποιας «αρρωστημένης» φαντασίας, σημειώνουμε πως επιβεβαιώνονται από τον πρόεδρο της επίσημης αντιπροσωπείας της Ducati στην Αυστραλία, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε σε συνέντευξη του: «Υπάρχει ενδεχόμενο για τη παρουσίαση ενός scooter από τη Ducati, όχι για ένα 50άρι φυσικά, αλλά για ένα μοντέλο υψηλής απόδοσης. Αυτή τη στιγμή επεξεργάζονται την ιδέα η οποία υπάρχει σαν σκέψη εδώ και καιρό. Αν τελικά το αποφασίσουν, πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί μετά το 2010.» |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω διαβάσει αλλού .... κανονάκι θάναι ....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αν είναι έτσι απορώ για την ύπαρξη του
scooter αλλά χωρίς τους χώρους του scooter τι ακριβώς νόημα έχει; (καλά εγώ δεν έχω καταλάβει και το νόημα του multistrada οπότε τι ψάχνετε ε) |
|
|||
|
|||
![]()
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
|
|
|||
|
|||
![]()
ΧΜΜΜΜ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....
|
|
|||
|
|||
![]()
Για ποιο λογο υπαρχουν τα mega - scooter?
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι κατι ενδιαμεσο απο σκουτερ και μηχανη.Φανταζομαι για το κοινο των σκουτερ που θελουν κατι πιο μεγαλο και να μπορουν να πανε και ενα μικρο ταξιδι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Απλα μου φαινετε ψιλοπαραλογο να δινεις 6-7 χιλιαρικα για να αγορασεις ενα mega-scooter, που στην ουσια το 99% της ζωης του θα κινητε εντος της πολης, αντε να πανε και για κανενα μπανιο μεχρι το Λουτρακι...
![]() Με τα ιδια λεφτα αγοραζεις μια ομορφοτατη μοτοσικλετα και ενα παπακι να κανεις την δουλεια σου... ![]() Γουστα ειναι αυτα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ραντάρ βροχόπτωσης από τη BMW | Alext | Αυτοκίνητο | 5 | 25-05-2009 14:35 |
O κυρ Βασίλης από τη Πάτρα ξαναχτυπά! | vtheo | Αστεία Video | 15 | 04-04-2009 22:50 |
Mοτοσικλέτα από τη Ferrari ;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 10 | 04-04-2009 10:29 |
Επικίνδυνη η σκόνη από τη Σαχάρα που «σκεπάζει» τη χώρα | Arkas | Περιβάλλον | 1 | 09-03-2009 14:56 |
Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Δημητριάδη | skippybi | Πολιτισμός | 5 | 08-01-2009 17:47 |