Καλησπέρα σε όλες/όλους!
Κάτοχος ενός Triumph Tiger 1050 εδώ και κάποια χρόνια και επειδή εδώ και λίγο καιρό μου τριβελίζει το μυαλό η σκέψη,τα ερωτήματα είναι δύο:1.αν τελικά θα αποφασίσω την αλλαγή και 2.αν ναι,ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης.
Έχοντας βαρεθεί την υπάρχουσα και έχοντας αποφασίσει πως δεν υπάρχει λόγος να κρατάω μια τόσο δυνατή μηχανή όσο αυτή και με τόσο λίγες(και ακριβές) επιλογές ως προς το θέμα του service,προσανατολίζομαι σε κάτι πιο ''γήινο''.Η χρήση του περιορίζεται κυρίως εντός Αττικής ως καθημερινό εργαλείο και σπανιότερα σε κοντινές βόλτες.
Στη ''λίστα'' βρίσκονται η F800GS και δευτερευόντως το vstrom 650,το Tiger 800 και το transalp 700 αλλά την μπέμπα και το tiger δεν τα έχω οδηγήσει.Outsiders το crossrunner που δύσκολα όμως βρίσκω σε μεταχειρισμένο και το TMAX!Να σημειώσω ότι παρόλο που δεν μπαίνω χώμα,θα προτιμήσω κάτι που θα έχει τροχό πάνω από 17'' γι'αυτό και το (ωραίο αλλά ακριβό σε όλα του)tmax είναι τελευταίο στη λίστα.
Πιο πολύ ανοίγω το θέμα για χαλαρή κουβεντούλα και ανταλλαγή απόψεων γιατί σε τέτοιες αποφάσεις μπορεί να γίνω αργός κ αναποφάσιστος αλλά δεν είναι και απίθανο την άλλη βδομάδα να κυκλοφορώ με νέα εργαλείο!Εννοείται ότι έχω αφιερώσει ήδη αρκετό χρόνο σε διάβασμα στο internet και η αφορμή που πήρα για να το σκεφτώ σοβαρότερα(πέρα από τη δεδομένη βαρεμάρα της συμβίωσης με το υπάρχον κορίτσι!) ήταν η 4ήμερη συμβίωση με ένα ωραίο vstrom '09.
Ως προς το F800GS,ποια είναι η γνώμη σας;Τι θα με συμβουλεύατε να προσέξω εκτός από φλάτζα και πηνία;
Οποιαδήποτε καλοπροαίρετη πρόταση,δεκτή