Αποφάσισα να σας ανακοινώσω πιο νωρίς απ' ότι ήθελα την μοτοσυκλέτα στην οποία τελικά κατέληξα.
Η επιλογή μου λοιπόν είναι μια ΚΤΜ 950Adv του 03 και έχει 36000χλμ.
Απ οτι είδα και έλεγχξα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και προσεγμένη.
Ξέρω ότι η αγορά ενός 950 του 03 είναι αρκετά ρίσκο, αλλά λέω να το ρισκάρω, μιας και το παιδί που την δίνει μου φάνηκε πολύ ειλικρινείς και του εξήγησα και γω ότι δεν θέλω να παίξει μαζί μου, γιατί δεν είμαι και κανένα πιτσιρίκι. Από κει και πέρα όλα είναι λαχείο. Πάντως ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω, με βάσει και τα χρήματα που διέθετα, από το να έπαιρνα μια Africa.
Όπως βλέπετε πάνω έχει acrapovits εξατμίσεις, κεντρική μπαγκαζίερα, μου δίνει και πλαινά κάγκελα και βαλίτσες πλαστικές της Hepco&Becker, tankbag της ΚΤΜ και δύο σέλες. Την κλασική ίσια της ΚΤΜ και αυτήν που βλέπετε στην φωτό. Βέβαια οι πλαινές πλαστικές είναι θέμα για μένα, αλλά όπως λέει και μία παροιμία "Του χαρίζανε γαίδαρο και αυτός τον κοίταζε στα δόντια". Κάποια στιγμή θα φτιάξω ένα σετ αλουμινένιες.
Ο λόγος που δεν ήθελα να το ανακοινώσω είναι ότι η μηχανή είναι 99% κλεισμένη, όπως 99% κλεισμένη προς πώληση είναι και η δική μου μηχανή. Έτσι για να έρθει στα χέρια μου οριστικά πρέπει να δώσω πρώτα την δική μου, κάτι που θα γίνει μέχρι τις 15/9. Ελπίζω λοιπόν να μην στραβώσει κάτι και χαλάσουν όλα. Δύσκολο απ ότι φαίνεται, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Όποτε πιστεύω να προλάβω να έρθω στην εκδρομή στον Βόλο, ώστε να την δοκιμάσω και λίγο.
Απομένει λοιπόν να πάρω ένα σετ χωμάτινα λάστιχα και ν αρχίσω να οργώνω τα βουνά!