![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν καλησπέρα, είμαι σε αναζήτηση κλιματιστικού προς απόσυρση ,επειδή τελευταία κάποιοι κατά τα άλλα συμπαθέστατοι αθίγγανοι μου έκλεψαν το δικό μου(ενώ το είχα βγάλει στην αυλή), προσπαθώ να βρω κάποια άλλη μονάδα προς απόσυρση,(τα χαρτιά δυστυχώς τα έχω κάνει ήδη) και επειδή δυστυχώς οι έλληνες δεν έχουμε τελικά ανθρωπιά …κάποιος εξυπνάκιας μου ζήτησε 100 ευρώ για να μου πουλήσει χαλασμένο air condition εντάξει να πληρώσουμε αλλά όχι να μας πιάσουν και το <<ΜΠΙΠ>>…..Ψυκτικοί – Συμφοροπυμήτες παρακαλώ βοηθάτε!!!
Ότι χρειαστείτε στο προφίλ μου έχω τηλ. Επικοινωνίας ή με p.m. Ευχαριστώ και πάλι, Βασίλης, |
|
||||
|
||||
![]()
1) Αν δεν απατώμαι,
η απόσυρση τελείωσε στα μέσα Αυγούστου ... 2) Έρχεται "νέα" απόσυρση για επαγγελματικά .... 3) Και σημαντικότερο. Τα αποσυρόμενα κλιματιστικά, πρέπει να συνοδεύονται από "χαρτιά" .... S/N οπωσδήποτε, κι αν είναι Split, ΚΑΙ για τις δύο μονάδες ..... ![]() .
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα μηχάνημα στην αποθήκη ....
Με κανένα εκατοπενηντάρι ..... τα βρίσκουμε .... ![]() .
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και μην ξεχασω...οποιος δει γυφτο με air condiotion φορτωμενο στο datsun......μιλαει ε....?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το βρήκα εγκατεστημένο μετά από μια ώρα
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για ηχεία ( Μη με κράξετε όμως ) | AlexisK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 34 | 20-04-2009 02:35 |