![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το λεξικό του κάμπου.....
Έι,φίλος! = Τσκςςς,τσκςςς! Yo man! = Πού συσύ,ε; Αφταράς = Φτίκας/Φτάρλας Ψηλός και άχαρος = Στλιάρας Μπαγλαμάς = Χλιάρας Βλάκας = Σιούτος Πανύβλακας = Σιούρδος/Χάπας Βλάκας με περικεφαλαία = Γκιζντάνι/Γκίζας Γκάου = Κτουκ Γκάου μπίου = Γκαΐν' Ούφο = Ταγάρας Κουκουρούκου = Γκαγκάς Σιωπηλός τύπος = Μούγκαβος Φευγάτος/Στην κοσμάρα του = Το 'χει αντάρα Καμένος = Φουρτακιασμένος Έκαψε φλάντζα = Παρατόρσε Χοντρούλης με σφιχτό κορμί = Τσουπωτός Ακούραστος εραστής = Βαρβατσέλ' Παθητικός γκέι = Σφουρλιάγκος / Ροζοχτύπς Ενεργητικός γκέι = Κωλοφάγος Είναι τραβεστί = Έχει γκαργκαλιάνγκο (καρωτίδα) Skinhead = Γούλης Κορίτσι με λεπτές γάμπες = Κλιτσινάρω Κορίτσι με χοντρές γάμπες = Νταμτζάνα Μαλακισμένη = Γίδα Εύκολη γκόμενα = Βαζένκο Πεταμένη = Μπάζο Τι νέα,ψιψίνα; = Έι,γατούλ'! Μωρό μου = Ζγούρι μου (εκ του ζυγούρι = προβατίνα) Ψιλόλιγνη,μυταρού,άσχημη = Γκαλιαμάνα Το μωρό με κάνει ό,τι θέλει = Είμαι χλιάμπουρας Την είδε και καλά γκόμενα = Τσουτσουλώθκε Έγινε φάση = Έγινε μουχαμπέτ' Φασωθήκαμε = Μαρκαλώθκαμε Καύλα, λύσσα,έλλειψη σεξ = Γκαργκάνα/Φουρτάκα Γλείψε μου το στήθος = Ματσάλαμ' τα βζά Τον ήπια = Με έφαγε η χαρχάλα Έφαγα ήττα = Κατάπια γκουστέρα/Κατάπια μπακακάκια Μη μου λες ######## = Άι κατούρα τα ποδάριασ’ Έπεσα πάνω στην γκόμενα τυχαία = Ντηνμπλιάτσιαξα Κατσικώθηκε σπίτι μου = Μπαστακώθκε/Βούνιασε Είμαι too busy,έχω σύσκεψη = Τρώω χαμάλα Είμαι down,δεν έχω κέφι = Ζαπακιάσκα Βγες έξω επιτέλους = Ξεμπούχνιασε! Φρέντο γλυκό με σιρόπι = Φρέντο γλυκό χωρίς να κρατσανάει η ζάχαρ Κους κους,μπίρι μπίρι σε καφετέρια = Μασλάτι Στο beach bar με βάρεσε ο ήλιος κατακέφαλα = Λιβακώθκα Δίψασα = Γκάρλιαξα/Στέγνωσε η καταπιόνα μου Πάμε μπαρότσαρκα; = Φουρλατάμε; Σοκακεύουμε; Το κλαμπ έχει ουρά για να μπεις = Βαράει στρούγκα Γίνεται χαμός = Γίνεται σύστριχο Περνάμε τέλεια,ουάου! = Την περνάμε κοτσάν’! ###### track = Κλαίει το κλαρίνο Μπες στη φάση = Καβάλα το γαλίκ Ο dj έπαιξε χάλια = Μας κλάρσε τ'αυτιά Έντονο χασμουρητό,βαρεμάρα = Ξετσαούλιασμα Μεθυσμένος,ζάντα = Κρούπ’ Μου την είπε = Με χαντάκωσε Μου έπεσε λίγο βαρύ το σκηνικό,με χάλασε το σκηνικό = Γκαργκάνιασα Έγινε μπάχαλο = Έγινε μάχ'/Έγινε μπερδεψιό Έγινε τσαμπουκάς = Έπεσε ματσούκι/Έπεσε στλιάρωμα Την άκουσα = Ζαβλακώθκα Την άκουσα μέχρι λιποθυμίας = Μ'ήρθε αχάμνα/Ζακάτησα Έχω hangover = Αντραλίσκα Hangover = Αντράλα |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το δίλημμα του....παντρεμένου..... | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 09-09-2009 20:41 |
Το αλφάβητο του .... Βάζελου .... | Adrian | Χιούμορ | 29 | 28-08-2009 20:46 |
Το στρώμα του 1.000.000 δολαρίων | Black_Shadow | Κόσμος | 4 | 17-06-2009 13:26 |
Το πορτάκι του CD | pepax66 | Χιούμορ | 9 | 10-03-2009 20:52 |
Το βλέμμα του ροφού | KostasGS | Αστεία Video | 4 | 27-12-2008 22:56 |