![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά:
-Εσύ Γιαννάκη, αν έβγαινες με μια κοπέλα από καλή οικογένεια και με πολύ καλή ανατροφή για δείπνο και ήθελες να πας στην τουαλέτα, τι θα έλεγες; - Θα έλεγα 'μισό λεπτό πάω να αρμέξω την σαύρα μου...' Η δασκάλα: 'A, όχι αυτό θα ήταν πολύ αγενές... Εσύ Κωστάκη παιδί μου πως θα το έλεγες;' Κωστάκης: 'Θα έλεγα με συγχωρείς καλή μου φίλη, αλλά... πρέπει να πάω στην τουαλέτα.' Δασκάλα:' Ναι... κάπως καλύτερα, αλλά η λέξη 'τουαλέτα' όταν τρως ακούγεται άσχημα.' Γυρνάει η δασκάλα στον μικρό Ζαμπούνη: 'Εσύ Ζαμπούνη παιδί μου, απόδειξε μας επιτέλους πόσο έξυπνος και ευγενικός είσαι... Τι θα έλεγες στην κοπέλα;' Εγώ κυρία θα έλεγα: 'Καλή μου, παρακαλώ να με συγχωρέσεις που θα σ' αφήσω για μισό λεπτό, αλλά δυστυχώς πρέπει να εξυπηρετήσω έναν πολύ καλό μου φίλο, τον οποίο ευελπιστώ και να σου γνωρίσω αμέσως μετά το φαγητό!' =================================================== Στο κατάστημα μικρών ζώων: "Γεια σας! Θα ήθελα τρεις ντουζίνες κατσαρίδες, μερικά ποντίκια και καμιά εικοσαριά αράχνες" "Κάνετε πειράματα;" ρωτάει απορημένος ο υπάλληλος τον πελάτη. "΄Οχι. Μετακομίζω και ο ιδιοκτήτης του παλαιού σπιτιού μου είπε να το αφήσω όπως ακριβώς το βρήκα" |
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Για να βρείτε πανεύκολα που θέλετε να πάτε πριν πάτε. | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 25 | 28-09-2009 17:51 |
| τι κοινο εχει...... | Alext | Ανέκδοτα | 13 | 07-08-2009 17:32 |
| NECK BRACE δεν εχει μονο η BMW-KTM πια | evanb | Διάφορα | 6 | 12-05-2009 23:40 |
| "Μοτοσυκλετιστης" ειναι οποιος εχει μοτοσυκλετα? | riko46 | Διάφορα | 9 | 22-02-2009 21:24 |
| να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 21:32 |