![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Xαιρετω το Forum! πριν απο καμμια βδομαδα εβαλα καγκελα προστασιας στο F800GS.... ολα καλα πηγαν (αφου φυσικα ελυσα την μιση μηχανη πηγα και αγοαρασα πιο μακριες βιδες γιατι η touratech σε υπωχρεωνη χωρις να στο πει οτι δεν μπορεις να βαλεις το ιδιο προστατευτικο τρομπας φρενου κτλ κτλ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο θα βάλω της ''μαμας'', αν υποψιαστώ κάτι θα ενημερώσω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Βρε παιδιά, περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα!!!! Όμως μήπως είναι περιτά όλα αυτά?!?!?!?!
![]() Πάντως σε τόσα ταξίδια στον δρόμο, βόλτες στο χώμα, πεσίματα κ.λ.π. δεν είδα στο μοτόρι μας να είναι απαραίτητα τα κάγκελα, άσε που νομίζω πως θα το... χοντραίνουν!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν έχει σωλήνες που είναι κούφιοι λογικό είναι να σφυρίζουν εφόσον περνάει αέρας,
Μία λύση είναι να πας σε ένα χρωματοπωλείο και να πάρεις πλαστικές τάπες του ίδιου διαμετρήματος με τα κάγκελα για να κλείσουν οι τρύπες που τυχόν έχεις ![]() Last edited by soter3gm; 08-11-2009 at 21:12. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπορει να εχει βαση αυτο που προτεινες φιλε μου! δεν ειναι κακο! απλα σκεφτομαι οτι η μοναδικες τρυπες που εχουν τα καγκελα ειναι 2. στη μια περναει βιδα και πιανει στο κεντρικο καγκελο! και η αλλη παιζει να μενει μονη της και να κανει φασαρια!!! θα τσεκαρω και θα σας πω! |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν τοποθετήθηκαν τα κάγκελα της ''μαμας'', μου αρέσει πολύ η ''κολοκυθόπιτα''. Από θορύβους δεν εντόπισα κάτι και οι όποιες τρύπες είναι κλειστές με τάπες. Κρατήθηκε το εργοστασιακό χρώμα (ασημί σαγρέ). Να ενημερώσω ότι για βάψιμο ζητήθηκαν 140 ευρώ, οπότε και το απέρριψα.
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
....μια τρυπούλα κ να κάνει τόοοσο θόρυβο ;;; Αν κ μου φαίνεται δύσκολο, μπορεί ο Σωτήρης, να έχει δίκιο .... ![]() Πριν ψάξεις για τάπες κ.λ.π, βάλε μια ταινία στην τρύπα κ δοκίμασέ το, να δεις αν συνεχίζει το "σφύριγμα" ...
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καγκελα για F650GS 2009 | Γιώργος | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 01-02-2010 11:09 |
Καγκελα για πλαινες βαλιτσες F800GS | mrdaellis | Ζήτηση | 4 | 14-01-2010 04:38 |
Για μερικούς που ...ξενυχτάνε | kostas_366 | Αστεία Video | 7 | 02-10-2009 21:34 |
η διαφημηση που ακολουθη ....... | geoski | Αστεία Video | 5 | 25-08-2009 18:34 |
Οπτικοί δίσκοι που χωρούν 2.000 DVD !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 27-05-2009 17:57 |