![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ...τα σχολια δικα σας!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω τη παιζει αλλα εδω στο νησι το σημα της cosmote ειναι μπανανα χωρις σημα καμπανα.......
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μήπως οι σημερινοί κληρωτοί είναι έτσι και χειρότεροι; Λέω μήπως....... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συνωρέστε με αλλά διαφωνώ
κατ' αρχάς λοιπόν εάν έχετε πάει σε φυλάκιο θα θυμάστε προφανώς οτι ο κόσμος ήταν μετρημένος , οτι το φαγητό ερχόταν με την λεγόμενη καναδέζα και διάφορα άλλα.... Θα έλεγα οτι ο στρατός είναι και το αοτέλεσμα της κοινωνίας που ζούμε <κατ αλλους πρόοδος λέγετε αυτό> Δεν νομίζω λοιπόν οτι ξεφτιίζεται έτσι ο στρατός...αλλα πράγματα τον ξεφτιλίζουν π.χ. Ιμια Αλλωστε γιατί στρατό μιλάμε πάει πιά ο κληρωτός σε λίγα χρόνια θα υπάρχει μόνο σαν λέξη Υ.Γ. αυτά σας τα λέει κάποιος που είχε τον στρατό για 30 χρόνια δίπλα του και έχει ζήσει διάφορες καταστάσεις ανά την Ελλάδα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εννοηθει απο τη διαφημηση;Δηλαδη αποτελειτε απο φλωρους που το μονο που τους νοιαζει ειναι να εχουν σημα καμπανα για να παρουν τη γκομενα τηλεφωνο; Δεν ξερω παιδια εγω παντως δεν πηγα σ'εναν τετοιο στρατο.Ισως τα πραγματα κι εκει να εχουν γινει ετσι οπως δειχνει η διαφημηση! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω...
Από μια διαφήμιση δεν ξεφτιλίζετε ο Ελληνικός Στρατός... Αλλά ούτε και θέμα υπάρχει για το εάν έγιναν κάποιες σωστές ή λάθος κινήσεις...Σαφώς υπάρχουν λάθη (και πολλά)αλλά δεν είμαστε εμείς για να κρίνουμε..Υπάρχουν άλλοι... Ο Ελληνικός Στρατός,είναι πολύ Μπροστά,έχει τη θέληση,έχει την Αυτογνωσία,έχει τη δύναμη,έχει τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ (όσο και αν δεν είναι σε πολούς φανερό)και είναι αποδεδιγμένο σε παγκόσμιες ασκήσεις.... Και εαν δεν σας φτάνουν αυτά που προανέφερα,γυρίστε σελίδα και δείτε όλους τους αγώνες της Ελληνικής Ιστορίας!! Οσο για την συγκεκριμένη διαφήμιση,είναι απλά μια διαφήμιση... Και ίσως περνάει και κάποιο μήνυμα στους σημερινούς γονείς....Μην πέρνεται τα ΒΥΣΜΑΤΑ τηλέφωνο για να έχουν κοντά το παιδί σας...Υπάρχουν και τα κινητά τηλέφωνα,και ας είναι το παιδί σας στην άλλη άκρη της Ελλάδας.... Για να είναι εκεί,κάποιο σκοπό εξυπηρετεί!! Σας κούρασα......Μπορώ να γράφω πολλά ακόμα.....Αλλά είναι αρκετά πιστεύω και αυτά..... ΤΕΛΟΣ....ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εκείνες τις ατελείωτες ουρές για να πάρεις τηλέφωνο τις ξέχασες?
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
είχαν και εκείνες το σκοπό τους.για να μην βαριούνται οι φαντάροι. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
συμφωνώ απόλυτα.δεν ξεφτλίζετε έτσι έυκολα ο στρατός.μια διαφήμιση είναι.εμένα μου άρεσε.μας ξαναθίμισε τα παλιά ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
...πες το ψέματα ..... ![]() Κάναμε κ το "χαβαλέ" μας περιμένοντας ..... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟΠ 10 ανέκδοτα για. . . ΞΑΝΘIΕΣ | Alext | Ανέκδοτα | 4 | 07-11-2009 10:27 |
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Ανέκδοτα | 10 | 04-11-2009 23:47 |
ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΣΤΥΛ... ΕΛΛΗΝΙΚΟ | zastava | Χιούμορ | 7 | 21-10-2009 12:54 |
ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑΛΟΥΜ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 13 | 25-06-2009 21:27 |
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ | Alext | Χιούμορ | 5 | 25-05-2009 20:25 |