![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Oτι αγαπάω εγώ παχαίνει "
Όποια και να 'σαι, ό,τι και να 'σαι, κάνε μου απόψε μουσακά. Δεν σου ζητάω πολύ να ψήσεις λίγα ζητώ: δυο ταψιά. Αν είν' η υγεία μου σακατεμένη, φταίει το πάχος κι όχι εσύ. Ό,τι αγαπάω εγώ παχαίνει κι όσο κι αν φάω, δεν μου αρκεί. Όσες μπριζόλες έχω γνωρίσει έφυγαν δίχως να ''πούνε κιχ'', κι όμως δεν έχω καμιά μασήσει με δυο μπουκιές τις έχω καταπιεί. Αν η κοιλιά μου, είναι πρησμένη φταίει ο χοίρος, και το κρασί.. Ό,τι αγαπάω εγώ παχαίνει θέλω να φάω κι ένα αρνί. Όποια και να 'σαι, κόκορα φτιάξε, δυο μπούτια δωσ' μου τρυφερά, λίγο η πείνα να ξαλαφρώσει, κι ύστερα πιάσε κι έναν χαλβά. Αν είν' η μούρη μου σοροπιασμένη, δε φταίει η τούρτα με σαντιγί. Ο μπακλαβάς σου που με τρελαίνει και για επιδόρπιο, το ραβανί. αφιερωμενο σε αυτους τους αντιπαθητικους τυπους με εκεινες τις χοντρες μηχανες που καθε Τεταρτη με ορμητηριο την Αιγλη του Ζαππειου κανουν αλεπαλληλες επιδρομες εξολοθρευοντας ολοκληρες στανες απο αθωωα αρνακια και κατσικακια ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() και τους καταλληλους π@π@υς ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τί έγινε βρε παιδιά;;; έπεσα σε βραδιά ποίησης;;;
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να φανταστο οτι ειναι ο υμνος του φορουμ????
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χα, χα, χα!!!!!! Πολύ ωραίο και απ ενοχοποιεί και το άσμα, που έως τώρα ήταν ο ύμνος (όποια και να σαι, ότι και να σαι) του σαβουρογ.....η!!!!!!!!!!!!!! Last edited by yannis; 04-12-2009 at 03:02. |
|
|||
|
|||
![]()
μήπως το πολιοκάναμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |