![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Μιας και κάθε βδομάδα, γυμνάζω τους κοιλιακούς μου, (
)σε κάθε συνάντηση του φόρουμ μας - μαζί με τους "μασιαίους", το παρακάτω όργανο, μου είναι περιττό ... ![]() "Με όλη μου την καρδιά", το χαρίζω, σε όποιον θα ήθελε να το αξιοποιήσει .... ![]() ![]() .
Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων, ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!! ![]() Last edited by skippybi; 11-06-2011 at 22:47. |
|
|
|||
|
|||
|
το θέλει η Μαρία Νίκο!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
φιλαρακο μου να σε δω να βαζεις το κεφαλακι σου στο μαξιλαρακι και να κανεις κοιλιακους και ας μεινω 4 ωρες νηστικος για παρτη σου........ΟΕΟ
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Νικόλα σε κέρδισαν τα κοντοσούβλια και τα κοκορέτσα και παράτησες τη γυμναστική??
![]() ![]() ![]() ![]() Αν και κάνω καθημερινά μόνοσ μου γυμναστική.....θα το αφήσω για κάποιον που το έχει πιο πολύ αβάγκη....αν κ χωρίς μηχάνημα κάνεις άπειρους κοιλιάκους στο σπίτι σου!!!! Πάντως ξανά μπράβο για την προσφορά σου...το έχεις κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν..τα λέμε στο καφέ! |
|
|
|||
|
|||
|
Και τα σπληναντερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
....δηλαδή, τώρα μας την είπες ;;;;;
|
|||
|
|||
|
Να'σαι καλά Νικόλα........
|
|
|
|||
|
|||
|
Νικο εγκατελειψες τελικα την προσπαθεια για τους επομενους Ολυμπιακους;
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χαρίζεται .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χαρίζεται | 4 | 01-01-2010 23:03 |
| Μερικές σκέψεις περί γυμναστικής: | Alext | Χιούμορ | 7 | 28-07-2009 21:43 |
| Χαρίζεται ημίαιμο Πιτμπουλ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 06-05-2009 01:04 |