![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τιμουλα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sorry, Η τιμή είναι στα 70 ευρώ. Τα μεταφορικά (κούριερ) δικά μου. Οι μπότες δεν έχουν ούτε ένα σημαδάκι, είναι ουσιαστικά καινούργιες.
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλαρακο γνωριζεις αν ειναι αδιαβροχες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο δική μου χρήση δεν το γνωρίζω, καθώς οι μπότες δεν έχουν φορεθεί με βροχή, αλλά στα specs της που έβλεπα πριν τις αγοράσω και όπως και στην κούτα τους λένε αδιάβροχες 100%. Πάντως κάτω απο τις 3 δέστρες που έχει στο πλάι έχει και μια αδιάβροχη μεμβράνη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι για ταξίδι μόνο ή φοριούνται για όλη την ώρα πάνω στη μηχανή;;;;....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και σημειωτέον, στην Αμερική ακόμη πωλούνται, με αξία 170-180$ + μεταφορικά... |
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρέσουν απλα κολλάω λίγο στο νούμερο είμαι οριακά 46 και 47 ανάλογα τη φόρμα του παπουτσιού,σε κάποια φοράω και 45.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σου δίνω και δικαίωμα δοκιμής πάντως... |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ψάξω να τις δοκιμάσω και θα επανέλθω σύντομα.Ευχαριστώ ......
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κρίσιμο κενό ασφάλειας στον Ιnternet Explorer! | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 12 | 09-07-2009 12:17 |
Internet Explorer 8! | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 20-03-2009 08:54 |
Επιδιόρθωση στον Internet Explorer | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 20-12-2008 13:04 |
"Ιώσεις" στον Internet Explorer | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 16-12-2008 08:27 |