![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γείας σας.
Είμαι 190cm και πρέπει να αλάξω την ζελατίνα στην r1200gs. Τι να προτιμίσω Wunderlich Ergo ή Ztechnik V-Stream Extra-tall ; Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Την Wunderlich δεν την γνωρίζω!
Η Ztechnik, αν και ακριβότερη, θεωρείται από τις καλύτερες του χώρου, χάρη στο σχεδιασμό και στην αεροδυναμική της! Σαν forum, μπορούμε να εξασφαλίσουμε σημαντική έκπτωση στις Ztechnik! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για τι έκπτωση μιλάμε δηλαδή και πως;
|
|
|||
|
|||
![]()
Το μηχανάκι μου φόραγε από όταν το πήρα Wunderlich. Το μπόϊ μου είναι 1.88 και δε την αλλάζω με τίποτα. Με προστατεύει εξαιρετικά. Στις αρχές ένοιωθα να μου στέλνει αέρα κατευθείαν στην κοιλιά. τελικά έβαλα τους 2 "εκτροπείς" του adventure δεξιά και αριστερά στα πλάγια και το θέμα λύθηκε από τότε
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε θα σου έλεγα να δοκιμάσεις την προέκταση του ανεμοθώρακα της Wunderlich (νομίζω) από ΜΑΚΑΝ εγώ είμαι 1,93 και με βόλεψε πολύ στο GSA.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γιάννη (Dartagian-MOTORAID), έχει την καλοσύνη να προσφέρει 10% έκπτωση σε όλες τις ζελατίνες Ztechnik, ειδικά για τα μέλη της παρέας μας!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Wunderlich εγγύηση
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα μαγάλο ευχαριστώ στον Arkas. Πήρα την Ztechnik με την έκπτωση που μου εξασφάλισε. Θα ήταν παράνεια να πάρω καινούργια ζελατίνα και μετά να προσθέτω κομάτια από πάνω. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Θα σας πω τισ εντυπώσεις μου από την πράξη.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μεγεια Σακη και καλοταξιδι και αυτη ![]() Περιμενουμε νεα σου για το θεμα του αερα, γιατι με ενδιαφερει και εμενα. Πρεπει να "μηδενισω" τον αερα που χτυπα το κρανος μου, γιατι ο θορυβος θα με κουφανει ετσι οπως παει η δουλεια... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
εξατμιση τελικο τιτανίου ZTechnik BMW R 1200 | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 06-04-2010 01:57 |
Προέκταση ζελατίνας Wunderlich | christosms | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 22-02-2010 22:15 |
Καταλογος της Wunderlich 2009 για F800GS και F650GS. | Kwstas_kef | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 26-09-2009 14:04 |
Μελανι στην Wunderlich Media Bag | gzpainter | Τι μας έτυχε | 18 | 06-09-2009 17:27 |
BMW K 1300 R by Wunderlich! | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 11 | 23-04-2009 16:12 |