16-12-2010, 19:05
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
GeorgeP λες ότι δούλευες 30 χρόνια και ζεις τώρα από τα έτοιμα, διότι δεν έκανες σπατάλες, κραιπάλες κλπ.
Και βέβαια τώρα έχεις την πολυτέλεια να τα λες αυτά....
|
Ναι οπως τα λες ειναι (κραιπαλες εκανα αλλα συγκρατημενα), αλλα δεν καταλαβα αν κατηγορουμαι για κατι σε αυτην σου την παραγραφο!!! Αν θελεις μου εξηγείς σε παρακαλω!
Απόσπασμα:
Εγώ είμαι σχεδόν 8 χρόνια στην Ελλάδα και παλέυω να στρώσω το ιστρείο, που σημαίνει ότι δε μπόρεσα να δημιουργήσω το μαξιλάρι που έχεις εσύ. Δανείστηκα για να φτιάξω κάτι, διότι δεν είμαι από πλούσιους γονείς. Και τώρα μάλλον θα χάσω αυτό που προσπάθησα να κάνω.....
|
Οταν αρχισα αγαπητε μου φιλε την δουλεια το 1981 τα πραγματα δεν ηταν οπως ειναι τωρα. Το ΧL500S μου ειχε 140,000δρχ και ο μισθος μου ηταν 10000δρχ. Ηθελα δηλαδη 14 μισθους για να το αποκτησω! Το 2001 επαιρνα 2000ε μισθο και το Βαραντερο μου κοστιζε 12000ε αρα ηθελα 6 μισθους να το αποκτησω, αυτο για να καταλαβεις τις διαφορες του τοτε με του σημερα!! Και φυσικα ουτε εορτοδανεια, ουτε οχηματοδανεια ουτε τιποτε!! Το 1989 μετα απο 8 χρονια και 8 ΑΤΑ (αναλογη τιμαριθμικη αναπροσαρμογη του ΠΑΣΟΚ) ο μισθος μου ειχε φτασει το ιλιγγιωδες ποσο των 35,000δρχ. Μεχρι τοτε ειχα αποκτησει ενα XLS 500 απο το 1982 (με γραμματια) το οποιο και επουλησα και πηρα ενα ΧΤ600 (παλι με γραμαμτια), ειχα δε προλαβει και ειχα στην τραπεζα περι τις 160,000δρχ!!!!! Ποσο αρκετα μεγαλο για την εποχη του!!
Με ολα τα παραπανω θελω να πω οτι σε 8 χρονια αμα θελεις μπορεις να κανει καποιος πολλα, απλα λιγοι αντεχουν τα ζορια για να κανεις κατι τετοιο!!
Απόσπασμα:
Τα γράφεις ωραία, το έχεις..........
|
Η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι καμια εκθεση μου σε ολες τις βαθμιδες τις εκπαιδευσης να ειχε κατω απο 19 βαθμολογια!!! Ισως να παιζει τον ρολο του αυτό!!
Απόσπασμα:
.......αλλά διαφωνώ κάθετα με τα λεγόμενά σου, όπως και με τον χοντροΠάγκαλο που λέει ότι τα φάγαμε μαζί. ήγουν φταίμε όλοι......
Δε φταίω! Είμαι 41 ετών και κάθε μέρα καταστρέφομαι χωρίς να ευθύνομαι......
|
Φυσικα και να διαφωνησεις....αν ηταν να συμφωνουμε ολοι και σε ολα......καλυνυχτα! Δεν θα φταναμε πουθενα!! Ομως φιλε μου κατσε και σκεψου που συνεβαλες εσυ σε αυτην την καταντια...αν συνεβαλες!!!
Αν εχεις δεχθει Χ ασθενεις τους οποιους χρεωσες Χ ποσα για τα οποια εκοψες αποδειξη εισαι ΟΚ απο αυτην την αποψη.Αν καθε φορα που αγοραζες κατι επαιρνες την αποδειξη σου και απο εκει εισαι ενταξει! Αν για τασ νοικια που εισεπραττες (αν εισπρατεις) εκοβες αποδειξη για ολο το ποσο και τα δηλωνες κανονικα στην εφορια παλι ΟΚ εισαι...κ.λ.π. κ.λ.π.
ΑΝ ομως σε ενα απο τα παραπανω ¨η σε ολα ¨η εστω σε μια και μονον περιπτωση δεν εκανες αυτο που επρεπε εχεις κι εσυ την μικρη σου, την ελαχιστη, την απειροελαχιστη αν θελεις συνεισφορα στο Εθνικο αυτο προβλημα!! Αυτο εννοει ο χοντροΠάγκαλος οταν λεει μαζι τα φαγαμε!!! Δεν μπορει να μην το δεχεστε αυτο!!! Δεν μπορει καποιος να αγοραζει 1000ε καπαρτινα και για να γλυτωσει 180-200ε να δεχεται την προσφορα του μαγαζατορα για μη κοπη αποδειξης! Αυτο λεγεται συνενοχη με τους πολιτκους που δερνουμε!! Μην μου πεις οτι αλλο τα 200ε της καπαρντινας και αλλο τα δις των πολιτικων διοτι θα σου αντιπαραθεσω ''αλλο 300 ατομα και αλλο 8,000,000 καταναλωτες/εμποροι/ελευθεροι επαγγελματιες κ.λ.π
Απόσπασμα:
Εσύ είχες την τύχη να δουλέψεις και 30 χρόνια και να αποταμιεύσεις, εμάς μας κρεμάν από τ'@ρχι.......
|
Εσεις πληρωνετε λαθη αλλονων που στο παρελθον δινανε και δανειζοτανε, που πουλαγανε και δεν απεδιδαν τους φορουμ, που αγοραζανε και δεν επαιρναν αποδειξη!! Δηλαδη των πολιτικων, των Δ. υπαλληλων, των καταναλωτων, των εμπορων κ.λ.π!!!!! Πεσατε στην περιπτωση της εποχης!
Θα μπορουσε να ξεσπασει μετα απο 10-20 χρονια αυτο το προβλημα, τοτε θα φωναζαν αλλοι σαν κι εσας κι εσεις θα ησασταν με 30 χρονια δουλειας στην πλατη βολεμενοι κατα τα λεγομενα σου (σαν κι εμενα σημερα).......ποια η διαφορα????? Ισως δεν το ξερεις αλλα το ιδιο ηταν ετοιμο να ξεσπασει το 1993, και τοτε 112% του ΑΕΠ χρεος ειχαμε αλλα με μια υποτιμηση της τοτε δραχμης το ξεπερασαμε!! Στο λεω συτο γιατι στην σημερινη σου θεση μπορει να ημουν εγω το 1993 κι εσυ σημερα να απολαμβανες μια καλυτερη ζωη που θα ειχε περασει μεσα απο την δικια μου πικρα, την ιδια πικρα που γευεσαι κι εσυ σημερα!!!!
Απόσπασμα:
Κι αν δεν κάνουν κάτι να αλλάξει αυτό, βλέπω η ατυχία του Χατζηδάκη να είναι αστείο μπροστα στη μοίρα των υπολοίπων...
|
Τιποτα δεν θα γινει, και να μην ευχεσαι να γινει! Να ευχεσαι του Χατζηδακη να ηταν κατι τυχαιο και μοναδικο και οτι εγινε ....κατα λαθος!!! Διοτι αν βασιλεψει η αναρχια οχι ιατρειο δεν θα δεις, οχι ασθενη δεν θα δεις αλλα ουτε εξω απο το σπιτι σου δεν θα μπορεις να βγείς!!!!
|